Nenad Čanak pred meč u Laktašima: Igokea je iskusna ekipa, ali mi moramo da pokažemo napredak u odnosu na prošli meč! (FOTO)
Nenad Canak na utakmici Kupa Radivoja Koraca, Foto: Beta

aba liga

Nenad Čanak pred meč u Laktašima: Igokea je iskusna ekipa, ali mi moramo da pokažemo napredak u odnosu na prošli meč! (FOTO)

Sa sedam pobeda u dosadašnjem toku šampionata, crno-beli se nalaze u krugu timova koji se bore za ulazak u polufinale

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da će njegova ekipa pobedom nad Igokeom pokušati da ostane u trci za četvrto mesto u ABA ligi i dodao da očekuje da će crno-beli pokazati napredak u odnosu na prethodne utakmice.

- Pokušaćemo da pobedom ostanemo u trci za 4. mesto. Čeka nas utakmica protiv iskusne ekipe koja je pojačana novopridošlim Amerikancem, Artisom. Očekujem da odigramo čvrstu utakmicu i da pokažemo napredak u odnosu na utakmicu pre - rekao je Čanak.

Košarkaši Partizana sastaće se u nedelju sa Igokeom u Laktašima u utakmici 16. kola ABA lige.

Djoko Salic u duelu sa kosarkasem Zadra
Djoko Salic u duelu sa kosarkasem Zadrafoto: Vladimir Sporčić

Sa sedam pobeda u dosadašnjem toku šampionata, crno-beli se nalaze u krugu timova koji se bore za ulazak u polufinale. Igokea ima pobedu manje.

Čović udario jače nego ikad: Znam za pisma sa severa na jug! Za uspeh se bori na terenu, a ne po restoranima! (FOTO)

- Znamo da nas samo pobeda ostavlja u trci za plej-of. Imali smo skoro 10 dana pauze izmedju utakmica što smo iskoristili da radimo na nekim svojim nedostacima. Moramo biti čvrsti, odlučni i disciplinoviani tokom cele utkmice. Jedino na taj način možemo doći do trijumfa protiv Igokee koja odlično igra na svom terenu - rekao je centar Partizana Đoko Šalić.

BONUS VIDEO: Milojević na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.