NA KLIPERSE JE BAČENO PROKLETSTVO: Mnogo gadna povreda DeAndrea Džordana, pod hitno neka idu na skidanje vradžbina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/@DimeUPROXX

povrede kao na traci

NA KLIPERSE JE BAČENO PROKLETSTVO: Mnogo gadna povreda DeAndrea Džordana, pod hitno neka idu na skidanje vradžbina! (VIDEO)

Ekipa iz Los Anđelesa iz meča u meč ostaje bez po jednog igrača usled povreda

Objavljeno: 09:00h

Klipersi su definitivno prokleti ove sezone, jer gotovo da ne može da prođe nijedan meč, a da se njima ne povredi jedan važan igrač.

Taman što su se protiv Sakramenta vratili Miloš Teodosić i Blejk Grifin, povredu je u drugoj četvrtini utakmice doživeo DeAndre Džordan, i to na prvi pogled, reklo bi se, nimalo naivnu.

On je prilikom jednog prikucavanja lopte u koš iz skoka u napadu, nezgodno doskočio i njegovo stopalo se potpuno iskrivilo tom prilikom, tako da postoji mogućnost i da su mu oštećeni i ligamenti, a ne samo da je u pitanju uganuće.

Snažni centar je istog trenutka otišao u svlačionicu i više se nije vraćao na teren, ali su Klipersi bez njega uspeli da dođu do trijumfa.

Podsećamo da su Klipersima trenutno van ekipe zbog povreda Patrik Beverli koji je završio sezonu, zatim Danilo Galinari i Ostin Rivers.

BONUS VIDEO: SERENA VILIJAMS TVERKUJE: Američka teniserka bacila sve muškarce u trans!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.