NOVA NAGRADA ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Srpski trener je LEGENDA GIGANT! (VIDEO)
Foto: EPA/Sergei Ilnitskiy

ZASLUŽENO

NOVA NAGRADA ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Srpski trener je LEGENDA GIGANT! (VIDEO)

Čestitamo najboljem treneru u istoriji košarke na još jednom laskavom priznanju

Objavljeno:

Na 30. gala večeri "Premios Gigantes" u Valensiji dodeljene su nagrade najboljim španskim i evropskim košarkašima i trenerima u nekoliko kategorija.

Najveće priznanje "Legenda Gigant" pripalo je srpskom treneru Željku Obradoviću, a nagradu mu je uručio Hoze Kvintana, predsednik Fuenlabrade, iz čije je dvorane krenula blistava internacionalna karijera trofejnog stručnjaka i osvajanje prve titule sa Partizanom.

- Legenda je Lolo Sainz, mada se neko zbunio pa nas pomešao zbog toga što nam je obojica kosa pobelela - našalio se Obradović primivši nagaradu, a zatim je dodao:

- Legende su oni koji su prestali s poslom. Ne znam da li ću prekinuti da radim, ono što znam da me sa Fenerbahčeom očekuje meč protiv Valensije. Čeka me borba i posao koji volim na isti način kao i prvog dana. Možda sad i više nego pre.

Organizator svečanosti potrudio se da Obradovića iznenadi dovođenjem trojice igrača iz njegove ere u Huventudu - Koralesa, Viljakampu i Moralesa, i dvojicu koju je predvodio u Realu - Antunjeza i Arlauckasa.

Nagrade su pripale i srpskom treneru u ženskoj košarci Mikiju Vukoviću, kao i Janu Veselom kao najspektakularnijem igraču u Evropi.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.