AMERIČKI NOVINAR DIGAO GLAS PROTIV JOKIĆA! Prišao mu je posle utakmice, ali ga je Srbin poklopio jednom za svagda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

SJAJAN TEKST KOLEGE IZ DENVERA

AMERIČKI NOVINAR DIGAO GLAS PROTIV JOKIĆA! Prišao mu je posle utakmice, ali ga je Srbin poklopio jednom za svagda! (FOTO) (VIDEO)

Retkost je da novinar ovako javno prizna da greši... A, na to ga je naterao simpatični Srbin

Objavljeno:

Američki novinar Adam Mers imao je mnogo toga da zameri Nikoli Jokiću u poslednje vreme, a tako je bilo i posle (skoro) tripl-dabl učinka koji je Srbin imao u pobedi nad Finiksom od 134:111.

Posle meča prišao mu je i pitao ga šta je prouzrokovalo da Nikola bude znatno agresivniji u drugom poluvremenu, nego što je slučaj bio u prvom. Jokić mu je odbrusio, jer mu se pitanje očigledno nije svidelo.

foto: AP

- Nisam bio agresivan. Igram na isti način svaku utakmicu. Svaki put je sve isto - rekao je.

Novinar je dalje naveo da je i on sam, kao mnogi navijači Nagetsa, upao u zamku da misli da razume košarku bolje od samih košarkaša (svaka čast na priznanju prim.aut.).

LJUDI, TASTATURE U ŠAKE I #NBAVOTE: Šok u glasanju za Ol-star utakmicu, a šta je sa Jokićem? (FOTO)

- Zašto ne šutiraš više? Zašto ne pokušavaš da igrač na visokom postu više? Šta je poenta te pasivne igre? - mnoga su od pitanja koje novinari postavljaju, piše gospodin Mers.

Međutim, ni tu predstavnik sedme sile nije stao. Došao je kući i pustio prvo poluvreme da pogleda opet, i proceni u čemu je bila njegova greška pri prvobitnoj opservaciji. Kada je pogledao utakmicu, iako je video da Džoker nije bio najdominantniji igrač na terenu, primetio je da zapravo nije pravio nikakve greške.

Naposletku, lekcija koju je ovaj sjajni novinar pokušao da nauči američku javnost je jednostavna - Jokić se obično razume u košarku bolje od novinara, posebno u to šta je najbolje za Denver Nagetse.

DOKTORI SU REKLI SVOJE! Medicinski pregledi odrađeni, OVO je Teova dijagnoza! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Denverstiffs.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.