KRALJU, AJDE SKOČI PO BUREK I JOGURT, 'LEBA TI: Bogdan se igrao sa Lebronom, ali ona asistencija iz auta u poslednjoj sekundi?! JUUUU! (GIF) (VIDEO)
Bogdanović šalje Lebrona u aut, Foto: Printscreen/Youtube/FreeDawkins

Sva raskoš talenta

KRALJU, AJDE SKOČI PO BUREK I JOGURT, 'LEBA TI: Bogdan se igrao sa Lebronom, ali ona asistencija iz auta u poslednjoj sekundi?! JUUUU! (GIF) (VIDEO)

Srpski košarkaš je pokazao sve što je trebalo da pokaže na ovom meču od svojih kvaliteta

Objavljeno: 09:12h

Sakramento je pobedio NBA vicešampiona i jednog od glavnih konkurenata za titulu, a jedan od ključnih igrača u pobedi je bio Bogdan Bogdanović.

SRPSKO LUDILO U NBA! Bogdan RAZVALIO KRALJA, odlični Jokić ponovo odvalio protivnika LAKTOM U GLAVU! (VIDEO)

Srpski as je blistao na ovom meču, pogađao kada je bilo potrebno, delio asistencije, bio fantastičan u odbrani, lupao blokade i na kraju meč završio sa 16 poena i imao 8 asistencija, između ostalog.

Kakvu raskoš talenta poseduje i potencijal da bude vrlo brzo jedan od najboljih igrača u NBA pokazao je u nekoliko situacija.

Najpre jedna trojka u poslednjoj sekundi četvrtine kada je pokazao hladnokrvnost u napetim situacijama, a šta reći za ono slanje velikog Lebrona Džejmsa po burek i jogurt.

I na kraju asistencija iz auta o kojoj se mnogo priča. Ostao je sekund do kraja treće četvrtine, bio je aut za Kingse, Bogdan ga je izvodio i pronašao samog Vinsa Kartera skroz u dijagonalnom ćošku terena, a "Deda" je zapečatio sudbinu Kavsa na ovom meču.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić na promociji kalendara FK Partizan za 2018.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.