Imate jednom pravo da pogađate: Šta to Crvena zvezda traži od Deda Mraza? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

VRHUNSKI...

Imate jednom pravo da pogađate: Šta to Crvena zvezda traži od Deda Mraza? (FOTO) (VIDEO)

Dugo, dugo nismo naleteli na ovako kreativan tekst...

Objavljeno:

Poznati košarkaški portal Eurohoops napravio je fantastičnu priču za Božić po gregorijanskom kalendaru. Naime, novinarima ovog sajta palo je na pamet da naprave tekst o tome šta bi sve evroligaške ekipe mogle da požele od Deda Mraza za 2018. godinu.

- Pisma šesnaestorice generalnih menadžera klubova Deda Mrazu 'procurila' su iz proverenog izvora i ono što smo saznali je i više nego interesantno. Neke želje su realistične, druge služe svrsi, dok se pojedini nadaju da će božićni duh postati stvarnost - napisali su novinari renomiranog portala.

Anadolu Efes Amajliju

Tačno je da se Efes muči sa skorom 3-11 i da je izgubio poslednje četiri utakmice. Ipak, promena na poziciji trenera deluje dovoljno obećavajuće za bolju sreću sledeće godine. Uprkos tome, amajlija bi pomogla kako bi tim prosperirao.

Kokeza SLUČAJNO OTKRIO ko je novi selektor Srbije!? (FOTO) (VIDEO)

Armani Milano Moderni protivnici Kapiramo. Teško je nadmašiti Đorđa Armanija kada je u pitanju dizajniranje košarkaših dresova. Opet, to mora da bude obaveza za timove da se lepo obuku kada dolaze u Mediolanum Forum. Kao na primer Barselona i njen tirkizni dres.

Baskonija Zlatna zvezda Ekipa iz Vitorije daje sve od sebe da ostane kompetitivna i to joj za sada uspeva. Gledajući kroz pobedu nad Barselonom kod kuće, zlatna zvezda je i te kako zaslužena. Bamberg Proslava uz vino i logorsku vatru sa trenerom Trinkijerijem

Andrea Trinkijeri, foto: EPA/Timm Schamberger

Postoji sigurno zabavnijih stvari u 2018. godini u kojima može da se uživa, ali mi ne možemo da zanemarimo činjenicu da je trener Brose Bamberga hodajući vic. Zamislite da imate priliku da pijuckate vino dok slušate priče Andree Trinkijerija. Ništa ne može da nadmaši to.

Crvena zvezda Mesto na Fajnal foru u glavnom gradu Srbije

Da li verujete u božićna čuda? Crvena zvezda verovatno veruje. Šta bi mogao da bude slađi poklon u 2018. godini nego da budeš jedan od timova na beogradskom Fajnal foru? CSKA Moskva

PRE 7 GODINA JE BIO U HUMSKOJ A SADA JE NA ULICI! Tužna sudbina fudbalera koji je imao sve, a više nema ništa! (FOTO) (VIDEO)

Knjige Slušajući intervju Nanda De Koloa, pretpostavljamo da veliki deo tima voli da čita. A, šta je bolje društvo za dugačka putovanja od knjige? Barselona Majk Džejms? Glasine su tu. Fenerbahče

foto: Fonet

Zdravlje i Kalinić Prilično smo sigurni da Fenerbahče želi da mu Deda Mraz poklon dostavi u maju i ne u Istanbulu... Ako tim bude zdrav, a Kalinić se vrati, to vrlo lako može ponovo da se dogodi.

MORA NA OPERACIJU! Srbija na Prvenstvo ide bez jednog od najboljih igrača! (FOTO)

Himki Izazov Zaista generički poklon, zar ne? Pa, i ne baš. Barcokasov tim ima nade i snove (i mogućnosti) koji prevazilaze regularni deo sezone. Gospodin Mraz bi trebalo da nagradi ove ruske vojnike, i dalje se dobro drže na tabeli, tako što će ih 'baciti u vatru'. Makabi Tel Aviv

Rat u Palestini, ilustracija, foto: AP

Mir Izraelski tim ima daleko bolji početak sezone nego godinu dana ranije. Ono što Makabiju zaista treba od Deda Mraza jeste stabilnost (mir) i da Kol, Džekson i Tomas pokušaju da ostanu efikasni. Olimpijakos

Igrači Zvezde će biti u suzama posle ovako EMOTIVNIH REČI Vladana Milojevića! (VIDEO)

Napitak kao lek za 'kugu povreda'

Najbolji poklon za grčki tim bi najverovatnije bio brz povratak povređenih igrača, posebno na poziciji krilnog centra, na čelu sa Kimom Tilijem i Dimitrisom Agravanisom koji su u autu do daljnjeg.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević posle dodele Zlatne lopte za 2017. godinu

(Espreso.co.rs/Eurohoops)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.