Alimpijević posle teškog gostovanja u Baru: Da smo dobili i sa 2 razlike, bio bih presrećan!
Foto: Dado Đilas

NEMA ŠTA DA ZAMERI

Alimpijević posle teškog gostovanja u Baru: Da smo dobili i sa 2 razlike, bio bih presrećan!

Usmerivši čestitke i lepe želje ka domaćinu, Alimpijević je zahvalio navijačima svog tima na podršci i dvaput istakao da mu je ovog vikenda rezultat bio mnogo važniji od utiska

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su teškom mukom izvojevali pobedu u Baru nad Mornarom, jer je prva deonica bila za zaborav.

Čak 29 primljenih poena... Međutim, aktuelni šampion se u narednih 30 minuta vratio i uspeo da slavi, što je trener istog okarakterisao kao najbitniju stavku.

BUDUĆNOST JE PROŠLOST: Zvezda je ponovo lider ABA lige, debitovao Enis! (FOTO) (VIDEO)

- Da smo pobedili u ovoj utakmici i sa dva poena, bio bih zadovoljan. Tako da je i ovo dovoljno, iako to nije bila naša sjajna igra. Zadovoljan sam posle svega što smo imali u poslednjih par dana, od puta ka Valensiji, utakmice, pa povratka nazad. Praktično smo u subotu ušli u autobus u 11 časova, a iste večeri smo oko 11 doputovali u Bar, odnosno Sutomore, gde smo bili smešteni - rekao je Alimpijević.

Usmerivši čestitke i lepe želje ka domaćinu, Alimpijević je zahvalio navijačima svog tima na podršci i dvaput istakao da mu je ovog vikenda rezultat bio mnogo važniji od utiska.

foto: Beta

- Srećan sam što smo došli do pobede, na bilo kakav način. Očigledno je da nam je bila potrebna cela četvrtina da bismo ušli jače u meč. Osim tih primljenih 29 poena u prvoj četvrtini, sve ostalo je bilo vrlo korektno. Tako da, izuzimajući prvu četvrtinu, moram biti zadovoljan, jer ne da nije bilo vremena da se spremimo za protivnika, već smo pali sa koncentracijom i oko naših poziva. Delovali smo odsutno, kao da smo svoje pozive zaboravili, što je očigledno stvar umora. Evroliga i ovaj raspored definitivno nose određeni danak i srećam sam što smo od večeras opet na deobi prvog mesta i aktivniji smo sada za prednost domaćeg terena nego što smo bili pre ovog kola - dodao je Alimpijević.

Ekipa Crvene zvezde prespavaće i ove noći na primorju, a u ponedeljak će krenuti ka Istanbulu, na utakmicu protiv Fenerbahčea, zakazanu za utorak.

- O Fenerbahčeu ćemo u ponedeljak. Sutra imamo ovde trening i sada bi trebalo da se odmorimo - poručio je trener crveno-belih.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.