Vanja Marinković se prisetio dana kada je mladi Bogdan terorisao Crvenu zvezdu! (VIDEO)
Foto: AP, Saša Pavlić Koky

hvalospev

Vanja Marinković se prisetio dana kada je mladi Bogdan terorisao Crvenu zvezdu! (VIDEO)

U finalu Košarkaške lige Srbije 2014. godine, košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu, a Bogdanović je u četiri meča postigao 123 poena

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Vanja Marinković prisetio se finalne serije između Partizana i Crvene zvezde, kada je Bogdan Bogdanović postigao 123 poena u četiri meča.

Mladi igrač Partizana pričao je za zvaničan sajt Evrokupa, kada se prisetio te situacije, pošto je bio pitan koji je najbolji igrač kojeg je video uživo.

- Da li bi trebalo da pomenem da smo tada osvojili titulu. Radio je sve šta je hteo - rekao je Marinković.

U finalu Košarkaške lige Srbije 2014. godine, košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu, a Bogdanović je u četiri meča postigao 123 poena (34, 33, 20 i 36 poena). Marinković je istakao da iako ima samo 20 godina, ovo mu je četvrta godina u profesionalnoj košarci.

Vođa Delija uleteo u svlačionicu Zvezde! PRŠTALO JE NA SVE STRANE! (VIDEO)

- Imam samo 20 godina, ali osećam veliku odgovornost, pošto mi je ovo četvrta sezona u klubu. Vidim da mi igrači i treneri veruju, tako da se trudim da opravdam sve to. Igram dobro, koliko i moj tim. Nekada statistika ne pokazuje realno stanje. Mislim da mogu da igram mnogo bolje - rekao je Vanja.

HRVATSKI HULIGAN KOJI JE POPIO BATINE NA STADIONU PARTIZANA UHVAĆEN S NAJVRELIJOM SRPKINJOM! Splićanin je velika švalerčina! (FOTO) Marinković se prisetio svojih tinejdžerskih dana u Partizanu, kada je trenirao sa Sašom Pavlovićem, Bogdanom Bogdanovićem, Draganom Milosavljevićem, Milanom Mačvanom... - Imao sam privilegiju da treniram sa svim tim velikim igračima. Kada imate 16 ili 17 godina i pokušavate da date koš, a čuva vas Dragan... Verujte mi, nije uopšte lako. Svaki trening sa njima je bila nova lekcija", istakao je Marinković.

VRAĆA SE! Ovo je prva zimska BOMBA Ivice Ilieva! Navijači će biti oduševljeni! (VIDEO) Bek Partizana kazao je da je Partizan sinonom za jugoslavensku košarku. - Mislim da ću biti objektivan kada kažem da za mnoge ljude Partizan predstavlja sinonim za jugoslovensku košarku. Mislim da je važno za sve, da Partizan bude jak - zaključio je Vanja.

BONUS VIDEO: Grobari gađaju igrače Zvezde i vređaju Borjana i njegovu suprugu

(Espreso.co.rs/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.