Čanak: Pamtiću ovaj dan do kraja života, hoću da nam igra poput ove bude standard!
Foto: Beta

nikad neće zaboraviti ovaj dan

Čanak: Pamtiću ovaj dan do kraja života, hoću da nam igra poput ove bude standard!

Mihajlo Andrić je uz svog stratega na konferenciji naveo da se u prvom poluvremenu videla očigledna reakcija tima posle smene trenera

Objavljeno:

Nenad Čanak, novi trener košarkaša Partizana, rekao je da će pamtiti debi na klupi ’crno-belih’ koji je prošao i više nego uspešno.

Košarkaši Partizana deklasirali su MZT rezultatom 112:94 u 12. kolu ABA lige, a Čanak je prvi put vodio tim pošto je pre nekoliko dana zamenio Miroslava Nikolića.

NEMILOSRDNO GAŽENJE ZA ISTORIJSKI REKORD: Partizan preskočio Zvezdu! (VIDEO)

- Veliko iskustvo za mene, pamtiću ovaj dan do kraja života. U Partizanu se osećam domaće, tako je bilo kad sam bio igrač, a i prošle godine kada sam bio član stručnog štaba. Međutim, kada je počela utakmica, koncentrisao sam se samo na teren i na ono što ekipa treba da radi - rekao je Čanak na konferenciji za medije, a onda prokomentarisao duel sa makedonskim predstavnikom:

foto: Beta/branislav Bozic/ds

- Izuzetno bitna pobeda za nas. Bila je očigledna reakcija ekipe. Svako ko je u košarci zna da za dva dana ne može da se napravi ne znam kakva promena u taktičkom smislu. Želeo bih da čestitiam igračima na toj energiji u dobrom delu utakmice, i radićemo na to bude neki standard, da na tome ne treba da im se čestita, nego da bude nešto normalno -

Ipak, nije sve bilo tako dobro, posebno ne u trećoj četvrtini.

- Pad u drugom poluvremenu je neprihvatljiv. Danas nije bio kažnjen zbog velike razlike i odličnog prvog poluvremena, ali primiti 54 poena na domaćem terenu nije nešto čemu mi težimo. Mogu da shvatim i umor i da je skraćena rotacija. Generalno, igrali smo utakmicu samo sa jednom pravom peticom, igrači nisu bili na svojim prirodnim pozicijama u nekim delovima igre, ali energijom i nesebičnošću u napadu to smo anulirali. Ostaje nam da nastavimo da radimo i da ova borbenost bude standard za ubuduće - dodao je nekadašnji kapiten, a sada trener Partizana.

PREDIVAN PRIZOR U HALI PIONIR! Košarkaši Partizana nisu zaboravili Harisa Brkića! (FOTO)

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić naveo je da se u prvom poluvremenu videla očigledna reakcija tima posle smene trenera.

- U prvom poluvremenu smo videli neku našu reakciju na sve ovo što se dešava, videla se energija i to je rezultiralo velikom razlikom na poluvremenu. Opet neki pad koncentracije u trećoj četvrtini, ali mislim da je generalni utisak sa utakmice dobar i da treba da nastavimo ovako - rekao je Andrić, koji je bio najefikasniji u redovima Partizana sa 29 poena.

Partizan u utorak igra protiv Limoža u Evrokupu, a u narednom kolu ABA lige dočekuje Mornar.

BONUS VIDEO: Ostoja Mijailović o teškom stanju u Partizanu

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.