BIVŠE UPRAVE SU UPROPASTILE PARTIZAN! Vujošević odgovorio na optužbe Ostoje Mijailovića! (FOTO)
Foto: Fonet

KO JE KRIV?

BIVŠE UPRAVE SU UPROPASTILE PARTIZAN! Vujošević odgovorio na optužbe Ostoje Mijailovića! (FOTO)

Čovek koji je 16 godina proveo na mestu prvog trenera Partizana kaže da je njegov posao bio da pravi igrače, a ne da vodi klub

Objavljeno:

Novi predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović u četvrtak je istakao da su bivše uprave upropastile Partizan lošim poslovanjem i da su napravile dug od čak 7,1 milion evra.

A, Duško Vujošević je u razgovoru za Informer istakao da on nije taj koji je uništio crno-bele.

- Utvrđivanjem dugovanja, može da se vidi i ko je za šta odgovoran. To sve lepo piše u papirima. Svako ima svoju vrstu odgovornosti za ono što je radio za vreme koje je bio u klubu. Nova vlast kada je došla bila je svesna situacije u koju dolazi i kakvo je stanje u Partizanu. Bilo im je jasno da neće plivati u toploj vodi - istakao je Vujošević.

foto: Beta

Vujošević, koji je 16 godina proveo na mestu prvog trenera Partizana kaže da je njegov posao bio da pravi igrače, a ne da vodi klub. - Dok sam ja bio u Partizanu, osvajao sam medalje i pravio igrače, a nisam potpisivao ugovore, to su radili drugi ljudi. Takođe, moram da istaknem da meni i dalje ništa nije isplaćeno. Nisam dobio ništa od para koje mi duguju - dodao je Vujošević.

foto: Saša Pavlić Koky

Sa njim je saglasan i Goran Grbović, bivši košarkaš crno-belog kluba.

- Situacija nije laka i videćemo u kom će pravcu ići. Sve zavisi od poverilaca. Dovoljno je samo jedan da nas blokira i da idemo u stečaj. Ima tu nekih stvari koje nisu korektne, kao što je situacija sa tom Marfin bankom. Oni su FK Crvena zvezda oprostili mnogo veći dug od crno-belih, a Partizanu nisu želeli da izađu u susret - jasan je.

PUCANJ U SRCE KOŠARKE: 17 godina od ubistva Harisa Brkića! Da li ćemo ikada saznati ko ga je ubio? (VIDEO)

BONUS VIDEO: Ostoja Mijailović o teškom stanju u Partizanu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.