ZVEZDA SA NOVIM POJAČANJEM U VALENSIJI: Neće on uzeti nikome što je taj drugi zaslužio, niti dobiti nešto što nije zaslužio!
Foto: Beta

Pohod na novu pobedu

ZVEZDA SA NOVIM POJAČANJEM U VALENSIJI: Neće on uzeti nikome što je taj drugi zaslužio, niti dobiti nešto što nije zaslužio!

Niti će Dilan uzeti nekome što je zaslužio, niti će on dobiti nešto što nije zaslužio. On je tu da pojača konkurenciju...

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević uoči gostovanja Valensiji u 12. kolu Evrolige izjavio je da španski tim, uprkos seriji poraza, na svom terenu nikad ne može da bude autsajder.

SNIMAK ZVEZDINOG GOLA U DERBIJU IZ DVA NEVIĐENA UGLA: Boaći je stvarno dao majstorski gol, a onda salutirao Severu! (VIDEO)

PALA JE KRV I U PIONIRU! Kapiten Partizana je završio razbijene i okrvavljene glave tokom meča sa Bilbaom! (VIDEO)

- Valensija je u ovom trenutku, što se tiče Evrolige, u seriji poraza, međutim, tim sa Erikom Grinom, San Emeteriom i povratkom oporavljenog Bojana Dubljevića nikada ne može da ima ulogu autsajdera pred svojim navijačima, niti može da se kaže da je neko favorit pred odlazak na gostovanje u Valensiju. Naročito mi nemamo pravo to da kažemo, bez obzira što smo u dobrom ritmu i što smo prilično bolje izgledali u poslednjem periodu. Sportski motiv postoji, želimo dobar rezutat, a naša želja je samo veća iz utakmice u utakmicu - rekao je Alimpijević za sajt kluba.

On će protiv Valensije na raspolaganju imati i najnovije pojačanje Dilana Enisa, koji je stigao iz Mege.

- Polako ga uvodimo u akcije. Niti će Dilan uzeti nekome što je zaslužio, niti će on dobiti nešto što nije zaslužio. On je tu da pojača konkurenciju, da se izbori za svoje mesto i ulogu, za svoju minutažu. Već je dobrim igrama i ponašanjem skrenuo pažnju u dresu Mege, on će biti u sastavu za ovaj put, jer idemo na šest dana, potrebno je i da oseti i atmosferu i hemiju tima, da ga saigrači upoznaju, da se upozna sa sistemom. Zdravi smo, osvežili smo se i spremni idemo na seriju gostovanja - poručio je Alimpijević.

Zvezdu očekuje paklenih sedam dana, posle Valensije ide za Bar, gde će u nedelju u ABA ligi igrati protiv Mornara, potom sledi put za Istanbul i duel protiv Fenerbahčea, a povratak u Beograd zakazan je za sredu, dan uoči duela protiv Panatinaikosa.

DOPADA MI SE, BAŠ MI SE DOPADA: Teodosić nije nešto briljirao, ali je svejedno oduševio trenera Klipersa! (VIDEO)

Utakmica između Valensije i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 sati.

BONUS VIDEO: Aleksandar Pešić izjava posle 156 Večitog derbija

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.