Muta Nikolić za Espreso o planovima za budućnost: Dobro se osećam, Čanku želim puno sreće! Ali, nije moralo ovako (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

GOSPODIN I KAD JE TEŠKO...

Muta Nikolić za Espreso o planovima za budućnost: Dobro se osećam, Čanku želim puno sreće! Ali, nije moralo ovako (FOTO)

Pomoćni trener reprezentacije Srbije ne očajava, već ima spreman plan za nastavak karijere

Objavljeno: 21:25h
Aleksa Radosavljević

Miroslav Nikolić od pre par sati više nije trener Partizana, a odmah po odlasku iz kluba javio se na poziv Espresa.

- Osećam se veoma dobro, sve najbolje im želim u nastavku prvenstva.

Novi trener crno-belih je povratnik Nenad Čanak, koga put nekako uvek vraća u Partizan.

- Želim mu svu sreću. I njemu i ekipi.

MANJE OD POLA SATA OD MUTINE SMENE! Partizan ima novog trenera! (VIDEO)

S obzirom na to da je Dinamik njegova škola košarke, interesovalo nas je da li će se možda odmah uhvatiti posle prvog trenera seniorske ekipe koja nastupa u ABA 2 ligi i KLS.

foto: Filip Plavčić

- Dinamik je moja škola, ali neću da preuzimam tim. Ne razmišljam o tome. Mnogo je rano za sve, videćemo - dodao je.

ZVEZDI I PARTIZANU SE ODUZIMAJU BODOVI?! Paprene kazne za Večite, ovo još nije viđeno! (FOTO)

Inače, Nikolić je smatrao da će Partizan da mu pruži mnogo veću šansu nego što je pružio, a kao glavnog krivca za tako nešto naveo je povećana očekivanja, u odnosu na to kakva su bila pred početak sezone. Takođe, istakao je da kod njega menadžeri ne mogu da kroje tim, pa da je možda i u tome bio problem.

- Nemamo tim za Evropu. Opet vas podsećam, kada je bio žreb Evrokupa rekao sam da mi je cilj da mladi igrači Stevanović, Gavrilović, Pecarski, skupljaju iskustvo za budućnost. I sada mislim da je pred njima velika karijera. Drugo, povrede su nas remetile. Taman kada sam mislio da ćemo za vreme pauze u ABA ligi imati više vremena za kvalitetan rad i poboljšanja pre svega u odbrani, na treningu nismo imali sve igrače. Svaka čast svima, dobri su momci, Marko Čakarević i Novica Veličković su tu od starijih, sa tim da Veličković nije mogao da igra dve utakmice nedeljno. Vanja Marinković i Mihajlo Andrić su bili do skoro rezervne opcije. Uz to Samjuels je došao kao pojačanje a otišao je i pre nego što je išta dao Partizanu. Dakle, kada saberemo sve, jasno je da smo morali da imamo jednu ili dve pobede više. Sve drugo je nerealno -rekao je Nikolić.

Za kraj, da najavimo. Za Božić, kada je rođendan legendarnom treneru, moći ćete da pročitate ekskluzivni intervju sa gospodinom Nikolićem na Espreso.co.rs.

BONUS VIDEO: Podsetimo se šta je letos u razgovoru za Espreso pričao sada već bivši trener Partizana


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.