KLJUČALO JE, A ONDA MUK: Ingram trojkom u poslednjoj sekundi ućutkao celu Filadelfiju, samo jedan čovek je vrištao i to od sreće! (VIDEO)
Foto: AP

I to na asistenciju Lonza

KLJUČALO JE, A ONDA MUK: Ingram trojkom u poslednjoj sekundi ućutkao celu Filadelfiju, samo jedan čovek je vrištao i to od sreće! (VIDEO)

Bio je to otac igrača Lejkersa i nekadašnja NFL zvezda, Lavar Bol, koji se tokom čitave poslednje četvrtine "kačio" sa publikom i izazivao je

Objavljeno:

Drama, drama, drama! U Filadelfiji je viđena jedna od najboljih i najnapetijih završnica u celoj sezoniNBA lige.

Lejkersi su okončali svoju seriju poraza pobedom nad Seventisiksersima trojkom u poslednjoj sekundi utakmice 107:104.

Pre toga je došlo do okršaja Lavara Bola, oca Lonza Bola,i domaćih navijača na startu druge četvrtine, kada je publika maltene poludela na tribinama zbog izazivanja od strane nekadašnje NFL zvezde.

Međutim, Brendon Ingram je sve na tribinama naterao na muk kada je pogodio trojku na 0,8 do kraja utakmice i na asistenciju upravo Lonza Bola.

Odlična je ovo bila timska igra "jezerdžija" kod kojih je čak 17 igrača imalo dvocifreni učinak. Najbolji naravno junak pobede Ingram sa 21 poenom, po 16 su dali Rendl i Klarkson, a Lonzo Bol je bio blizu tripl-dabl učinka, 10 poena i po 8 skokova i asistencija.

Iznenađenje se dogodilo u Bruklinu, gde je domaćin desetkovan povredama uspeo da savlada velikog favorita Oklahomu i to sa veoma raspoloženim Raselom Vestbrukom na terenu, 100:95.

Sjajna timska igra i odlično raspoređeni poeni u redovima Netsa su verovatno i najzaslužniji za ovakav ishod. Levert je postigao 21, Holis-Džeferson 17, a Krabe 15 poena čime su poništili učinak Vestbruka od 31 poena, dok na ovom meču nije igrao Pol Džordž, a ostali su bili daleko ispod nivoa MVP-ija lige.

I Hjuston je ušao u strašnu formu i pobedničku seriju, pogotovo od kada im se vratio posle povrede Kris Pol. Trijumf nad Jutom 112:101, bio je 8. uzastopni i 14. u poslednjih 15 utakmica Roketsa.

Sa Krisom Polom na terenu sada imaju i učinak 8:0, tako da definitivno se čini da će ove godine na Zapadu biti borba na krv i nož u plej-ofu.

Džejms Harden je bio svoj na svome sa 29 poena, pripomogao je Anderson sa 23 poena, a pomenuti Kris Pol je dodao 18 uz 13 asistencija i nedostajao mu je jedan skok za tripl-dabl.

Kod poraženih, ponovo ruku Donovam Mičel iznad svih ostalih sa 26 ubačenih poena, a sledeći koji je postigao najviše koševa jeste Burks sa 17.

NBA, rezultati:

Filadelfija - LA Lejkers 104:107

Finiks - Vašington 99:109

Bruklin - Oklahoma 100:95

Juta - Hjuston 101:112

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.