Trener Klipersa nezadovoljan posle Teovog povratka iz filijale! Ipak, sada znamo i dan kada možemo da ga očekujemo na parketu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/nbagleague

Bliži se povratka

Trener Klipersa nezadovoljan posle Teovog povratka iz filijale! Ipak, sada znamo i dan kada možemo da ga očekujemo na parketu! (VIDEO)

Dok Rivers nije rekao šta je tačno razlog zbog čega nije zadovoljan onim što je video kod srpskog reprezentativca

Objavljeno:

Miloš Teodosić je brzopotezno povučen iz filijale u koju su ga bili poslali Klipersi dok se ne oporavi od povrede.

Međutim, treneru Doku Riversu se na prvom treningu po povratku nisu dopale neke stvari kod srpskog reprezentativca.

To njegovo nezadovoljstvo se više odnosi na to kako teče oporavka plejmejkera, nego što je reč o njegovom zalaganju, ako se može zaključiti između redova izjave trenera Klipersa.

foto: AP

- Blizu je, to mogu da vam kažem. Ipak, gledajući ga u utorak, prosto nisam pomislio da je spreman. Ali, blizu je... Teška je to odluka - rekao je Rivers koji nije hteo da kaže šta mu se tačno to nije dopalo:

- Nije na meni da govorim o tome (medicinskoj strani oporavka). Ali, ja sam taj koji odlučuje, ako mi se učini da igrači nisu spremni za povratak. I, ovoga puta, prosto nisam osetio da je spreman. Ali, zaista mislim da je baš blizu povratka.

foto: Printscreen/Youtube/nbagleague

Podsećamo da je on pre određenog vremena rekao da očekuje da se Srbin vrati na parket za 5-10 utakmica, a neki izvori govore da bi to moglo da se dogodi već u subotu ili ponedeljak.

Upravo realnije možda deluje ponedeljak, jer će to biti posebno veče za Teodosića, pošto će tada na meču sa Torontom, prvih 10.000 gledalaca koji prvi kupe ulaznice za meč, dobiti lutke sa njegovim likom.

BONUS VIDEO: Specijalan poklon za Vladimira Štimca uoči utakmice Srbije i Austrije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.