Igokea je bila veoma nezgodan rival, ali Zvezda je ipak trijumfovala... (FOTO)
Foto: news1/sasa Pavlic Koky

ABA LIGA, 10. KOLO

Igokea je bila veoma nezgodan rival, ali Zvezda je ipak trijumfovala... (FOTO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 22:45h

Košarkaši Crvene zvezde su na trijumfalan način nastavili takmičenje u ABA ligi i pobedili su Igokeu u Pioniru rezultatom 86:80.

Crveno-beli su tako došli do svoje osme pobede ove sezone, dok su gosti pri dnu tabele sa samo četiri trijumfa.

foto: Fonet

Najzaslužniji za ovaj trijumf bili su Tejlor Ročesti sa 20 poena i Džejms Feldin i Nemanja Dangubić sa po 11.

Kod gostiju istakao se Robert Rikić sa 23, uz sjajne procente šuta.

Igokea je bila nezgodan rival, ali je puno oscilirala i to ju je skupo koštalo.

foto: Printscreen/aba-liga.com

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog!

POSLEDNJA DEONICA

Nezgodan rival je Igokea... Na svu sreću probudio se Matijas Lesor koji je ponovo kidao obruče i možda je na kraju i domneo prevagu na ovom meču. Trener gostiju je svojm pulenima na jednom tajm-autu rekao - "Šta je, je l' ste se "prepali" pobede? Rečenica koja možda i najbolje opisuje ovaj meč. Nisu crveno-beli briljirali, ali su na korak od pobede. Takođe, Dejan Davidovac je dobio ovacije publike! On je postigao osam poena.

TREĆA ČETVRTINA 64:58

Vratila se igokea u život nošena sjajnim Robertom Rikićem koji već ima 17 poena, uz samo jedan promašaj iz igre. Nemanja Dangubić je očigledno radio na svom šutu za tri poena i ove večeri je veoma uspešan. Gosti su imali dva šuta za izjednačenje, ali nisu bili precizni, a nešto ubedljviju prednost vratio je Matijas Lesor pogotko 2+1 sekund pre kraja deonice.

DRUGA DEONICA 48:38

Crveno-beli su uspeli da poprave svoju igru i rezultat toga je ova prednost na semaforu. Ročesti i Feldin vode kolo, a njiihova ekipa je serijom 10:0 na sredini četvrtine možda i slomila protivnika. Proradio je šut za tri, bilo je i plus 15, ali nije ni ova prednost za bacanje. Ročesti već ima 15 poena, 6/6 za dva, uz promašene dve trojke. Ali tu su i četiri asistencije i tri skoka. Feldin gađa dvojke 4/5, ali bez većeg uspeha za tri.

PRVA ČETVRINA 22:19

Gosti iz Republike Srpske za sada imaju dobar rezultat, pre svega zahvaljujući užasnom procentu domaćih za tri - 1/9! Jedini pogodak je bio hitac Milka Bjelice... Pozitivne stvari ko Zvezde su ofanzivni skok, već pet puta su uhvatili loptu ispod protivničkog koša. Napomenućemo i da je Matijas Lesor zadobio povredu, tačnije posle jednog duela je ostao bez vazduha i od tada se nije vraćao na parket... Ipak, ne deluje kao da je povreda ozbiljnije pritode.

21:00 - Meč je počeo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.