Klipersi objavili video treninga Blejka Grifina, ali ono što smo videli u pozadini razvuklo nam je osmehe na licima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/FOx

Vraća se

Klipersi objavili video treninga Blejka Grifina, ali ono što smo videli u pozadini razvuklo nam je osmehe na licima! (VIDEO)

U klubu se još ne opredeljuju da javno iznesu prognozu kada će Teo moći da zaigra u takmičarskim mečevima...

Objavljeno:

Miloš Teodosić povredio se na meču protiv Finiksa 21. oktobra i čitavu sportsku javnost interesovalo je koliko će odsustvovati sa terena.

SALE ĐORĐEVIĆ: Ne znam koliko je pametno da nam se u ponedeljak priključe neki igrači iz Evrolige! (FOTO) (VIDEO)

Klipersi su objavili da je Teo povredio "fasciju tabana", odnosno tkivo koje povezuje petnu kost i prste, i da će biti odsutan na neodređeno vreme.

Povrede ove vrste nisu retke kod sportista kao što su košarkaši, a osnovna metoda lečenja je - mirovanje. Obično, oporavak traje od 4 do 6 nedelja da bi bol spao, ali u najtežim slučajevima, ako dođe do mikro pucanja ligamenata plantarne fascije, lečenje može da traje čak i do godinu dana.

POKIDAN LIGAMENT: Strašan udarac za Jokića i Denver, propade sezona! (FOTO)

Ali, Miloš Teodosić se uspešno oporavlja, i već je počeo da trči i šutira na koš...

U klubu se još ne opredeljuju da javno iznesu prognozu kada će Teo moći da zaigra u takmičarskim mečevima, ovakvi detalji sa treninga su svakako više nego ohrabrujući. Prve prognoze glasile su da bi on mogao da zaigra u januaru, ali imajući u vidu priložene snimke, izgleda da taj oporavak ide brže nego što su i sami čelnici kluba pretpostavljali da će biti slučaj.

BONUS VIDEO: Milan Mačvan na konferenciji za medije pred početak kvalifikacija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.