Teška serija crno-belih se nastavlja: Partizan se opustio u finišu pa izgubio sa POLA KOŠA RAZLIKE i promašio šut za pobedu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ABA LIGA, 9. KOLO

Teška serija crno-belih se nastavlja: Partizan se opustio u finišu pa izgubio sa POLA KOŠA RAZLIKE i promašio šut za pobedu! (VIDEO)

Utakmicu ste mogli da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 20:43h

Košarkaši Partizana u devetom kolu ABA lige rezultatom .

Crno-beli su odlično otvorili utakmicu i potpuno izdominirali prvu četvrtinu protiv Slovenaca koji su došli sa desetoricom košarkaša.

DUŠAN KECMAN JE PONOVO U MODI! Vanja Marinković ponovio MAGIJU u Pioniru! (VIDEO)

Rezultat je bio 20:9 posle uvodnih 10 minuta, ali je druga deonica bila maltene izjednačena, 26:25 za Partizan uz dva neverovatna poteza - banane Stevanovića i "Kecmanovog koša" Vanje Marinkovića.

GDE ĆEŠ U NEKOŠENO? Mladi Stevanović ZALEPIO Slovenca, čulo se do LJUBLJANE! (VIDEO)

Treća deonica je donela psihičku prednost Slovencima jer su je dobili sa 26:13, pa su uspeli da naprave prednost kojom su mučili crno-bele u poslednjoj deonici.

Na minut do kraja Partizan je gubio sa tri razlike dok je u dvorani bila veoma nervozna atmosfera.

Izabranici Miroslava Nikolića imali su poen prednosti u poslednjih 20 sekundi, ali dva ofanzivna skoka koje su dozvolili gostima dovelo je do faula i slobodnih bacanja, a onda i do preokreta na 78:77.

Rezultat se do kraja nije menjao jer su crno-beli promašili šut za pobedu!

Statistika:

foto: Printscreen/ABA liga
foto: Printscreen/ABA liga

Utakmicu ste mogli da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog:

KRAJ ČETVRTE ČETVRTINE, REZULTAT 77:78!

Egal je trajao i trajao... Ali Partizan nije uspeo da savlada Olimpiju i pored 24 ofanzivna skoka. Još jedan poraz Partizana koji je ispraćen zvižducima u hali "Aleksandar Nikolić".

KRAJ TREĆE ČETVRTINE, REZULTAT 58:61!

Uspela je Olimpija da neutrališe napad crno-belih koji je zakazao u ovoj trećoj deonici. Slovenci iako oslabljeni, uspeli su da najviše preko poena iz kontranapada potpuno okrenu situaciju u svoju korist. Špan je bio najbolji pojedinac Olimpije koji je pogurao čitavu ekipu i da dođe do ovog rezultata.

KRAJ DRUGE ČETVRTINE, REZULTAT 45:35!

Olimpija se vratila u život kao da se nije ništa desilo, u jednom momentu prišla na samo tri poena razlike, ali je Partizan smirenijom i pametnijom igrom u finišu, uz nestvarnu trojku Vanje Marinkovića vratio rezultatski plus koji mu savršeno odgovara.

KRAJ PRVE ČETVRTINE, REZULTAT 20:9!

Bolja igra crno-belih u tranziciji, nekoliko bespotrebno promašenih zicera koji bi im doneli možda i veću prednost. Slovenci su došli sa 10 igrača, stoga je logično koliko su oslabljeni u ovom duelu.

Marinković ima sedam kao najefikasniji, a Vilijams-Gos četiri poena.

19:00 - Meč počinje!

STARTNE PETORKE:

Partizan: Vilijams-Gos, Marinković, Gavrilović, Andrić, Šalić.

Olimpija: Oliver, Špan, Morgan, Lorbek, Hrovat.

18:45 - Ovako je izgledao poslednji duel dve ekipe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.