ROĐEN DA BUDE NBA SUPERSTAR: Hvalospev o Nikoli Jokiću koji mora i on da pročita, jer ima veliku manu na kojoj mora da radi! (VIDEO)
Foto: Fonet

VIŠE PREDNOSTI NEGO MANA, SVAKAKO!

ROĐEN DA BUDE NBA SUPERSTAR: Hvalospev o Nikoli Jokiću koji mora i on da pročita, jer ima veliku manu na kojoj mora da radi! (VIDEO)

On i dalje može da bude jedan od 10 najboljih igrača u ligi - između ostalog je istakao je Lov.

Objavljeno: 11:30h

Renomirani sportski novinar ESPN-a, Zek Lov, u svojoj novoj kolumni fokusirao se na ono najbolje od Denvera, ali i ono najgore, smatrajući da su Nagetsi jedan od najrazličitijih timova u NBA.

Jokić je već odavno postao zaštitno lice tima iz Kolorada, ali ono što očigledno smeta Amerima je odbrana koju Nikola i ne igra najbolje.

DEMONSTRACIJA ČISTE SNAGE I SILE: Irving skinuo masku i poveo Boston ka preokretu sa -17 protiv šampiona! Hjuston ubacio 90 poena za poluvreme! (VIDEO)

- On je prirodna superzvezda. Kada igra napad, uništiće nižeg košarkaša na postu, dok u odbrani ne radi baš ono što može. Neće biti veliki defanzivac, ali zna da igra na mozak. Neko ko je na njegovoj poziciji ima dve ukradene lopte po utakmici... To je odlična brojka, pogotovo što Denver može da sastavi dobru odbranu oko njega - jedna je od konstatacija novinara ESPN-a.

NOVO ČUDO JE ROĐENO: 45+ poena, 15+ skokova, 7+ asistencija... PRVI U ISTORIJI! (VIDEO)

- Na pet od 14 mečeva u ovoj sezoni Jokić je uspeo da prebaci jednocifren broj ubačenih poena. Njegovi maestralni pasovi i snalaženje na terenu utiče na kvalitet šuta kako svog tako i saigrača. On i dalje može da bude jedan od 10 najboljih igrača u ligi - istakao je Lov.

Čitavu analizu i ostale komentare vezane za Denver i Jokića možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: Krajinović o utakmici Zvezda - CSKA, ljubavi prema crveno-belom, Noletu...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.