NISU ME ZABORAVILI! Jednog igrača Zvezde narednih dana čeka pakao! (FOTO)
Foto: news1/dado Đilas

MOMAK IMA M**a

NISU ME ZABORAVILI! Jednog igrača Zvezde narednih dana čeka pakao! (FOTO)

Košarkaši Zvezde nemaju mnogo vremena da tuguju, jer ih već u petak (20 časova) čeka utakmica protiv Olimpijakosa u Atini

Objavljeno: 22:38h

Najbolji u redovima Crvene zvezde u porazu od CSKA rezultatom 59:85 bio je Tejlor Ročesti, koji je meč završio sa 15 poena.

- Loše smo ušli u meč i bilo je teško vratiti se protiv odlične ekipe kakva je CSKA. Moramo da učimo iz grešaka i da na taj način napredujemo. Važno je da samo gledamo napred, svaki naredni meč biće težak za nas - rekao je Ročesti.

Alimpijević: Hvala navijačima! Ubili su nam samopouzdanje u prvom poluvremenu! (FOTO)

Košarkaši Zvezde nemaju mnogo vremena da tuguju, jer ih već u petak (20 sati) čeka utakmica protiv Olimpijakosa u Atini.

foto: Dado Đilas

- Moramo da budemo fokusirani, pošto za dva dana igramo novi evroligaški meč u Grčkoj. Ispred nas je težak raspored, jer imamo dva meča u tri dana - istakao je američki plej.

Džejms Feldin, bivši igrač Panatinaikosa, takođe je pričao sa novinarima, pošto ga u sledećem kolu protiv Olimpijakosa očekuje specifična atmosfera.

Nemile scene u Areni! Akteri su bili navijači CSKA i ljudi iz Zvezde! (FOTO)

- Ne, ne plašim se utakmice u Atini. Zviždaće mi, ali ne brinem se. Jedva čekam da istrčim na teren. Obožavam to, ali oni neće sada mariti što smo u istim bojama. Nisu me zaboravili, igrao sam tamo dve godine - zaključio je ovaj šuter.

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.