ZVANIČNO: Petar Rakićević ima novi klub! (VIDEO)
Foto: Fonet

a nekada su se klali za njega

ZVANIČNO: Petar Rakićević ima novi klub! (VIDEO)

Prošle godine je bio na pragu Partizana, ali je završio u Crvenoj zvezdi. Nije se izborio za mesto u startnoj postavi, pa ni na klupi, stoga će karijeru nastaviti u ekipi iz ABA lige 2.

Objavljeno:

Petar Rakićević (22 godine, 204 cm) novi je član beogradskog Dinamika, učesnika Druge ABA lige i KLS. Momak koji može da igra na svim spoljnim pozicijama prošlog leta je bio na pragu potpisivanja ugovora sa Partizanom, ali je završio u Crvenoj zvezdi, gde je imao više nego simboličnu minutažu. Ipak, u "ličnoj karti" mu ostaje zapisano da je sa crveno-belima osvojio ABA ligu, Kup Koraća i Superligu Srbije.

ORKANSKI VETAR JE STIGAO! Novak je u Areni sa specijalnim gostom! Tu je i momak koji je zapalio tenisku planetu! (FOTO)

"Verujem da će ova sezona za mene biti bolja i stabilnija, bez turbulencija kakvih je bilo proteklih godina", poručio je Rakićević. Trener Oliver Popović nada se da će od nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije izvući partije kakve je od 2014. do 2016. pružao u dresu Metalca. "Očekujem da Petar Rakićević doprinese kvalitetu ekipe i da u Dinamiku u potpunosti razvije svoj neosporni talenat i potencijal". Tim sa Dorćola u regionalnom takmičenju ima skor 3-2, a u prvenstvu Srbije 4-1.

BONUS VIDEO: Pozdrav Marka Kešelja i Kajla Hajnsa - bivših saigrača iz Olimpijakosa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.