Srce nije izdržalo: Spremao se da gleda Partizan - Alba i umro u crno-belom dresu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

tuga

Srce nije izdržalo: Spremao se da gleda Partizan - Alba i umro u crno-belom dresu! (FOTO)

- Jovana i Gaga su ga obukle u teget odelo. Ima Partizan značku na sebi

Objavljeno: 10:12h

Milan Strongmen Jovanović je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio veoma tužnu vest.

Naime, on je objavio da je njegov otac Ivan preminuo pred meč Partizana i Albe, za koji se spremao da pogleda na televiziji.

POČELO DA PUCA PO ŠAVOVIMA U PARTIZANU: Besni Samardo udario žestoko po Muti Nikoliću! (FOTO)

- Spremao se da gleda na TV Partizan Alba. Našli smo ga u partizanovom dresu. Umro je u 85. Imao je lep život. Bio pun energije - napisao je na društvenim mrežama Milan.

- Pade mi na pamet da iznenadim dvojicu najmlađih sinova da gledamo košarku Partizan Alba. Pozovem Novucu Veličkovića kapitena i on mi obezbedi karte. Javim Ivanu da pobegne iz škole. Pokupim njega i Vasu i pravac za Bg. Pade mi napamet pošaljem najstarijeg sina Jocu da proveri da l dedi radi televizor - kablovska jer on ne propušta Partizanove utakmice.

Ovo je reakcija Mute Nikolića na povike sa tribina, a dotakao se i Zagorca: Njegov menadžer traži 20-30 hiljada mesečno! (VIDEO)

Joca je dedu zatekao na podu. Zapleo u posteljinu. Imao na sebi Partizanovu majicu. Bio je još živ. Hitna pomo je brzo došla, animira ... Utvrdili su da je umro od srca.

Ja sam okrenuo auto na isključenju kod Kruševca.

Nedavno smo mu proslavili 85 rođendan. Jovana i Gaga su ga obukle u teget odelo. Ima Partizan značku na sebi - napisao je Milan na Fejsbuku.

Ivan Jovanović rođen je 17. oktobra 1932. godine u Nišu i bio je redovni profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.