Ovo je reakcija Mute Nikolića na povike sa tribina, a dotakao se i Zagorca: Njegov menadžer traži 20-30 hiljada mesečno! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Novi poraz

Ovo je reakcija Mute Nikolića na povike sa tribina, a dotakao se i Zagorca: Njegov menadžer traži 20-30 hiljada mesečno! (VIDEO)

Trener Nikolić je rekao da je ovo bilo najgore izdanje u odbrani njegove ekipe do sada

Objavljeno: 22:43h

Partizan je doživeo novi težak poraz u Evrokupu pred svojim navijačima. Berlinska Alba je bila ubedljiva 96:80 u Pioniru.

Ono što je bio glavni utisak posle meča jeste da se po prvi put sa tribina jasno čulo nezadovoljstvo navijača izraženo skandiranjem "Muto, odlazi" upućeno treneru Miroslavu Nikoliću.

Posle meča na konferenciji on je prokomentarisao te povike sa tribina.

foto: Beta

- Želje navijača su veće i to je normalno, ali možda sada nije realno. Sve pokušavamo, ali... Nisam ja problem. U smislu da odem. Ali Partizan imam mnogo problema - rekao je Nikolić.

Ono što je još sigurno interesantno za navijače crno-belih jeste i to kakva je situacija sa dolaskom Radeta Zagorca čija želja nije sporna, ali prema rečima Nikolića problem je sa menadžerom Miškom Ražnatovićem.

foto: Fonetap

- Zagorac kaže hoće kod nas, a menadžer traži 20, 30.000 evra mesečno. Alo, mi to nemamo! Poštujem želju, dobar igrač, sjajan momak, ali u ovom trenutku, iako sam hteo nije realno. Nije baš sve, kao što se priča. Ja sam uvek pravio ekipu od domaćih igrača, ali sada ih nema - rekao je Nikolić.

Što se tiče same utakmice, kao i na svim prethodnim jasno je da previše škripi u odbrani crno-belog tima.

- Nemam šta da kažem. Igrali smo slabo i stigao nas je umor. Odbrana? Katastrofa. Najgora do sada! Teško je očekivati nešto u Evropi kada nemamo pas više o kom stalno pričam. To protiv Albe nismo imali.

Šta je još trener Partizana rekao o ovom susretu možete poslušati na snimku ispod.

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.