Štime, je l' morala ta penzija?! Ni Makabi nije mogao da ga zaustavi! Real doživeo istorijski debakl! A u Malagi triler kao kod Hičkoka! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA

EVROLIGA, 7. KOLO

Štime, je l' morala ta penzija?! Ni Makabi nije mogao da ga zaustavi! Real doživeo istorijski debakl! A u Malagi triler kao kod Hičkoka! (FOTO) (VIDEO)

Posle pet vezanih poraza turski tim vezao je dve pobede na gostovanjima, i posle Barselone pao je i Makabi u Izraelu...

Objavljeno: 23:30h

Efes je počeo da igra!

Posle pet vezanih poraza turski tim vezao je dve pobede na gostovanjima, i posle Barselone pao je i Makabi u Izraelu rezultatom 92:72.

Znate li gde je sada Petar Rakićević? A nekad su se Zvezda i Partizan tukli oko njega...

Efes je meč preokrenuo u svoju korist u polovini poslednje četvrtine i sjajnim partijama Mekoluma i Štimca koji je opet ostvario dabl-dabl, ostvario drugu pobedu u takmičenju i vratio se u trku za plasman u TOP 8.

Doskorašnji reprezentativac, Vladimir Štimac, briljantno je igrao u Barseloni prošle nedelje, a ništa slabiji nije bio ni pred 11.000 navijača Makabija kojima se predstavio sa 15 poena za 30 minuta, uz šut 5/12 iz igre, ali i 13 skokova, asistencijom, tri ukradene i dve izgubljene lopte za indeks uspešnosti 22.

SUDIJE ZAMALO PREKINULE MEČ U PIONIRU: Partizan će papreno biti kažnjen zbog onoga što se dogodilo! (VIDEO)

Evropa gleda u Pionir i ne veruje, a tapkaroši se krste! Odbijamo da verujemo da Srbija nema 300 dinara! (FOTO)

Mekalum je istakao kandidaturu za titulu MVP kola - 31 poen za 27 minuta, uz šut 2/5 za dva i 8/11 za tri, četiri skoka, tri asistencije, ukradena i tri izgubljene lopte, kao i jedna blokada. Indeks uspešnosti – 33.

foto: EPA/Maxim Shipenkov

Baskonija je na svom terenu demolirala Real Madrid rezultatom 105:75.

Domaći su tako ostvarili tek drugu pobedu, dok je "kraljevski klub" upisao i treći poraz ove sezone u Evroligi.

foto: AP

Bubua je bio najefikasniji igrač Baskonije sa 15 poena, a pratili su ga Huertas sa 13 i Grendžer sa 12, a u ekipi iz Madrida Luka Dončić je ponovo postigao najveći broj poena u svom timu - 18.

Za tri dana Real će dočekati Unikahu, dok će Baskonija u Litvaniju na noge Žalgirisu.

foto: EPA

Panatinaikos posle trijumfa u atinskom derbiju ugostio Himki i slavio neočekivano ubedljivo sa 93:65 (26:16, 20:11, 26:22, 21:16). Markus Denmon sa 24 i Džejms Gist sa 12 poena bili su najefikasniji u pobedničkom timu, dok je kod gostiju samo Aleksej Šved imao dvocifren učinak (17 pts, 4 as). Stefan Marković je upisao po dva poena i skoka, a zabeležio je i 5 asistencija

foto: Fonet

Žalgiris je u gostima savladao Unikahu posle produžetaka rezultatom 85:83 i tako zabeležio četvrti trijumf, a Unikaha svoj čevtrti poraz.

U timu iz Malage najviše se istakao Mekolum sa 19 poena, a pratio ga je Bruks sa 16, dok su Milosavljević i Musli ubacili 8 odnosno 4 poena.

Kod pobednika Pangos je postigao 21 poen, Milaknis je zabeležio 13, a reprezentativac Srbije Vasilije Micić postigao 4 poena.

Evroliga, 7. kolo:

Makabi - Efes 72:92 Panatinaikos - Himki 93:65 Baskonija - Real 104:75 Unikaha - Žalgiris 83:85 Sreda Fenerbahče - Olimpijakos 18.45 Crvena zvezda - CSKA 19.00 Bamberg - Barselona 20.00 Valensija - Armani 20.45

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Delije pevaju "Muto cigane"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.