Znali smo da je Itudis SRPSKI KUM, ali posle ove izjave o Zvezdi postaće SRPSKI BRAT! (FOTO)
Foto: Fonet

KAKAV GOSPODIN ČOVEK...

Znali smo da je Itudis SRPSKI KUM, ali posle ove izjave o Zvezdi postaće SRPSKI BRAT! (FOTO)

Crveno-beli su u poslednje dve i po godine pet puta ukrštali koplja sa moskovskim CSKA, a prvu pobedu u duelima sa "Armejcima" ostvarili su prošle godine u "Areni"

Objavljeno:

Košarkaši moskovskog CSKA u sredu gostuju aktuelnom šampionu Srbije i regionalne ABA lige u okviru 7. kola elitnog evropskog takmičenja. "Armija" posle šest odigranih utakmica zauzima prvo mesto na tabeli sa samo jednim porazom, a evroligaški duel u "Areni" vidi kao derbi sedmog kola.

DELIJE, UZ VAS SU ČUDA MOGUĆA: Alimpijević pozvao navijače da ispune Arenu i pomognu im u meču sa moćnim CSKA! (FOTO)

- Pred nama je još jedna teška utakmica. Zvezda je još konkurentnija ove godine, igraju jako dobro na strani i posebno dobro kod kuće - rekao je trener CSKA Dimitris Itudis.

foto: EPA/Sedat Suna

Crveno-beli su u poslednje dve i po godine pet puta ukrštali koplja sa moskovskim CSKA, a prvu pobedu u duelima sa "Armejcima" ostvarili su prošle godine u "Areni".

Da li ste ikada čuli za OVE?! Ameri objavili spisak za FIBA kvalifikacije, pogodite koliko NBA igrača je na njemu! (FOTO)

- Radi se o ekipi koja ima ambiciju, želju i viziju. Moramo biti spremni za tešku utakmicu, fokusirani na stvari koje najbolje radimo - dodao je Itudis.

foto: Fonet

Centar ruskog sastava Kajl Hajns apostrofirao je atmosferu koja je karakteristična za utakmice u Beogradu.

ČOVIĆ O BUDŽETU, ZAGORCU I SMENI TRENERA: Ma ne znaš ti ništa skote, pardon, bote!

- Ovo je dobra prilika za nas da pokažemo kako se snalazimo u ovakvom okruženju. Imamo iskustvo igranja tamo, znamo kako izgleda. Zvezda je tim koji ima energiju, odličnu ravnotežu i dosta iskusnih igrača. Ne samo da moramo da odgovorimo na njihovu energiju već i da ostanemo složni i odigramo našu igru - kazao je Kajl Hajns. Utakmica sedmog kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i CSKA iz Moskve igra se u sredu od 19 časova.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.