NA IVICI TUČE U NJUJORKU: Prvo prozivke pre meča, a onda svi Niksi na jednog Lebrona! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@BleacherReport

ne da na saigrača

NA IVICI TUČE U NJUJORKU: Prvo prozivke pre meča, a onda svi Niksi na jednog Lebrona! (VIDEO)

Verbalni sukob između Kantera i Entilikine sa Džejmsom kulminirao je na terenu

Objavljeno: 14:59h

Zakuvalo se pre utakmice, a onda je kulminiralo na samom meču. Bilo je žešćih varnica u duelu Niksa i Kavalirsa prouzrokovanih komentarima Lebrona Džejmsa uoči susreta.

Prva zvezda Klivlenda je na neki način isprozivala upravu Niksa što su sa 8. pozicije na draftu birali Frenka Entilikinu umesto Denisa Smita Džuniora koji ima bolje brojke i statistiku od početka sezone.

Izbila je frka na Tviteru, jer se javio i Enes Kanter, saigrač Francuza koji je poručio Lebronu da su oni srećni zbog onoga koga imaju u timu i još pominjao "neke kraljice i princeze", a to nije moglo da prođe bez odgovora.

- Žalim ljude koji su ograničeni kao u nekoj kutiji. A tu je i Enes Kanter koji uvek ima nešto da doda. Ne znam šta nije u redu sa njim - poručio je Lebron.

I onda na samom meču tenzija posle jednog Lebronovog zakucavanja, Entilikina je krenuo da uzme loptu i njih dvojica su počeli da se sudaraju, da bi ga Francuz u jednom trenutku gurnuo i stvorila se frka, a u nju je prvi uleteo Kanter i uneo se u facu Lebronu.

Bilo je tu grube razmene reči, guranja, sudije su pokušavale da smire situaciju, uskočili su ostali igrači i tek posle par minuta su uspeli da sve smire.

BONUS VIDEO: Delije pevaju "Muto cigane"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.