Sada više nema sumnje! Zagorac jasno poručio gde želi da nastavi karijeru! (FOTO)
Foto: Fonetap

to je to!

Sada više nema sumnje! Zagorac jasno poručio gde želi da nastavi karijeru! (FOTO)

Zagorac je pet sezone nosio dres Mega Leksa pre nego što je minulog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Memfisom

Objavljeno: 20:49h

Mesec dana posle rastanka sa Memfisom i gotovo svakodnevnih medijskih spekulacija gde će nastaviti karijeru 22-godišnji krilni igrač Rade Zagorac je prvi put progovorio i potvrdio da mu je želja da zaigra za Partizan.

- Partizan imam priliku da ostvarim kao želju. U ovom trenutku ne mogu da kažem šta se dešava.Početni pregovori su ostvareni. Moja želja je nesporna, finansije mi nisu prioritet, već neke druge stvari su stvar pregovora. Sve je do mog agenta i Partizana da nađu rešenje. Ne mogu da kažem da je to sigurno, jer je stvar pregovora, a obostrana želja postoji. Nadam se da će se naći rešenje - rekao je Zagorac.

On je rekao i da Crvena zvezda nije bila opcija ove, ali jeste prošle sezone, kada je ipak iabrao Mega Leks, smatrajući da je to brži put to NBA lige.

LETEĆI CIRKUS SLAVIŠE KOKEZE: Zašto je smenjen Muslin, zašto niko neće da bude selektor Srbije i zašto nam se čak i Englezi smeju? (FOTO) (VIDEO)

Zagorac je pet sezone nosio dres Mega Leksa pre nego što je minulog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Memfisom.

Ipak, neposredno pre početka sezone stručni štab Grizlisa je prelomio i mladom Srbinu poručio da nema mesta u rosteru.

Nosio sam martinke, a moji saigrači u trenerkama slušali Sinana i Halida i vređali su me! Da li znate koja legenda Partizana je u pitanju?

Njegov menadžer Miško Ražnatović je tada poručio da se Zagorac neće vraćati u Srbiju, ali u međuvremenu su se neke stvari promenile i nije isključeno da će uskoro potpisati ugovor sa crno-belimna.

Mladi košarkaš je prošle sezone odigrao 26 utakmica u ABA ligi i prosečno je beležio 15 poena, uz 6.5 skokova, 2.5 asistencija i 1.4 ukradene lopte.

Zagorac je osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom Srbije do 20 godina na Evropskom prvenstvu 2015, dok je 2012. bio šampion sveta (do 18 godina) u basketu "3 na 3".

BONUS VIDEO: Navijači u Pioniru ubacuju tvrde predmete na teren

(Espreso.co.rs/Sportklub/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.