Reptorsi dali trojku sa pola 0,7 sekundi pre kraja, ali im je pravilo o tajmautu oduzelo pobedu! (VIDEO)

Prvo zakucavanje Kobija u sezoni

Reptorsi dali trojku sa pola 0,7 sekundi pre kraja, ali im je pravilo o tajmautu oduzelo pobedu! (VIDEO)

Toronto je bio na pragu preokreta koji je propao zbog pravila da igrači usred akcije mogu da traže tajmaut
Objavljeno: 08:50h

Dva velika preokreta bila su na pomolu prethodne noći u NBA, ali se na kraju nisu dogodila. Reptorsi su nadoknadili -16 poena protiv Šarlota, ali zbog pravila o tajmautu im nije priznata trojka sa pola terena. Oklahoma je gubila 9 poena 3 minuta pre kraja protiv Klivlenda, ali u poslednjih 10 sekundi ni Vestbruk, ni Durent nisu pogodili za tri. Kakvo ludilo je bilo viđeno u Šarlotu. Džeremi Lin je tek drugi put ove sezone bio starter i tu poziciju iskoristio da dođe do rekorda sezone sa 35 poena. Upravo posle njegovog koša Hornetsi su 4 minuta pre kraja došli do 72:56, ali je onda usledio ludi period igre Toronta.

Na krilima Laurija i DeRozana, gosti iz Kanade su došli do izjednačenja 90:90 26 sekundi pre kraja, a onda i oteli loptu, međutim, tada su napravili grešku. Dvojica igrača su odmah počeli da pokazuju rukom da žele tajmaut (dozvoljeno pravilima NBA lige), dok je DeRozan krenuo napred, šutnuo sa pola terena i pogodio, ali zbog prethodno navedenog koš nije priznat. Otišlo se u produžetke i tu su bili kažnjeni za taj propust 109:99.

gde je domaćin na mišiće i posle promašaja Vestbruka i Durenta u poslednjih 10 sekundi 103:10
Lebron Džejms povredio ženu iz prvog reda publike kada je pao na nju zbog čega je ona završila u bolnici
Hjuston Lejkersima 107:87 Kobi Brajant po prvi put ove sezone zakucao, a to mu je bilo tek 8 zakucavanje u poslednjih 68 mečeva
NBA, rezultati 109:99
103:100 87:107

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.