JOKARA DOBIO TEHNIČKU, ZAMALO DA SE POBIJE NA TERENU! Incident na utakmici Denvera i Orlanda! (VIDEO)
Foto: Fonet

sekunda do haosa

JOKARA DOBIO TEHNIČKU, ZAMALO DA SE POBIJE NA TERENU! Incident na utakmici Denvera i Orlanda! (VIDEO)

U drugoj strani ringa - Bizmak Bijombo, centar Medžika

Objavljeno:

Gledajući neverovatne asistencije Nikole Jokića za Denver Nagetse iz večeri u veče, ljudi lako zaboravljaju dve stvari koje srpski centar donosi u NBA ligu.

Jedna je ogromna, ogromna želja za pobedom, koja ove sezone i donosi pobede Denveru, a druga je ulični "bezobrazluk" koji Nikola poseduje.

Ok, svi mi branimo našeg čoveka u Amerikama, i "nikad nije on kriv", ali Nikola malo-malo pa uleti u neko guranje, udaranje, davljenje i "nikad nije on kriv".

Možda zaista i nije, ali se ovo često dešava. Da ne bude zabune, to je gotovo uvek dobro za tim, jer digne publiku na noge, mobiliše saigrače itd.

Evo, sinoć: Jokić je na rezultatu 39:26 za Denver uspeo da uhvati skok u napadu, pa da preko dvojice igrača šutne, i promaši, pa opet da uhvati skok, pa da opet šutne, i promaši još gore nego prvi put, a onda je loptu uhvatio Bizmak Bijombo, mišićavi centar Orlanda iz Kongoa.

Iznerviran zbog promašaja, i verovatno misleći da je sudija kriv jer nije svirao faul (realno, nije bio faul), Jokić je opalio "sikiricu" po Bijombovim rukama.

Sva sreća pa je Bijombo smiren čovek, pa je na Nikolino udaranje uzvratio (polu)zezanjem: potapšao je Jokića po grudima (u fazonu, smiri se, rileks), i izgledalo je da je tu incidentu kraj.

Međutim, Nikolu je ovo isprovociralo, pa se okrenuo i uzvratio istom merom Bijombu.

Tu se već umešao sudija i svirao Tehničku Nikoli, na šta je ovaj poludeo.

Pogledajte i sami ovaj incident, recite nam šta mislite:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.