SENZACIONALNI JOKIĆ VODI DENVER DO ZVEZDA: Orlando video MAGIJU, pogledajte šta im je radio! (VIDEO)
Foto: Reuters

nba liga

SENZACIONALNI JOKIĆ VODI DENVER DO ZVEZDA: Orlando video MAGIJU, pogledajte šta im je radio! (VIDEO)

Falila mu je samo jedna asistencija da zabeleži tripl-dabl

Objavljeno: 08:21h

Ljudi, Srbija prvi put u istoriji ima NBA superzvezdu. Izvini Vlade, izvini Peđa, ali Nikola Jokić je prvi Srbin posle Pita Maravića o kojem cela liga priča, svako veče, celo veče.

Jer dečko je fenomen: centar koji dodaje kao Medžik Džonson, šutira trojke, i to kako ove godine, neodbranjiv je pod košem kad je okrenut leđima, skače i gura se pod košem kao Rodman, ima onaj "seljački bezobrazluk" koji često u NBA čini veliku razliku, odbrana... Ma j**eš odbranu, kad je užitak gledati ga.

Denver je sinoć kod kuće razbio Orlando Medžik sa 125:108, a Nikola je maestralno predvodio svoj tim sa 12 poena, 17 skokova, 9 asistencija i 4 ukradene lopte (šut 3-8, 1-1 za trojke, 5-6 bacanja).

Omogućio je Džamalu Mareju da postigne rekord karijere, sa 32 poena, kao i Vilu Bartonu da ubaci 26 (rekord sezone). Kad god je trebalo, Nikola je dodavao, ubacivao poene, ili skakao.

Denver je ovako završio niz od 6 utakmica kod kuće rezultatom 5-1, i sada je visoko na tabeli sa 8 pobeda i 5 poraza. Najbolji start koji je ova ekipa imala u poslednjih 7 godina.

Moris Spajts je bio najefikasniji od Orlanda sa 19 poena, Evan Furnije i Džonaton Simons dali su po 18, a Nikola Vučević samo 8. Najbolji potez na utakmici mu je bio kad se pre utakmice ispričao sa imenjakom Jokićem.

Evo i Nikoline cele partije:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.