Meč za košarkaške sladokusce! Revolveraški obračun pripao Partizanu! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

aba liga, 8. kolo

Meč za košarkaške sladokusce! Revolveraški obračun pripao Partizanu! (FOTO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle utakmice možete da pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 21:06h

Košarkaši Partizana pobedili su Megu kao gosti sa 102:89, u osmom kolu ABA lige.

foto: Beta

Partizan je ostvario petu pobedu u regionalnom takmičenju, dok je Mega zabeležila peti poraz. Crno-bele je predvodio Najdžel Vilijams-Gos sa 23 poena i 10 asistencija. Vanja Marinković postigao je 22, a Novica Veličković i Patrik Miler po 16.

foto: Beta/Ivica Veselinov

Najbolji u ekipi iz Sremske Mitrovice bio je Dilan Enis sa 26 poena i po šest skokova i asistencija. Goga Bitadze imao je 19 poena, a po 11 Kostja Mušidi i Nikola Rebić.

foto: Printscreen/aba-liga.com

Sva dešavanja pre, tokom i posle utakmice možete da pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog!

ČETVRTA ČETVRTINA 89:102

Pomalo rastrzano su ušči igrači obe ekipe u poslednju deonicu, a plod svega toga je bila i tehnička greška Novice Veličkovića koji je laktom udario posle skoka Fundića.

foto: Dado Đilas

Crno-beli su ipak stavili stvari na svoje mesto i ponovo su prešli stotku, ali i primili su opet veliki broj poena što je veliki problem. Veličković je bio sjajan, pomagali su mu Gos i Miler. Kada je Goga Bitatdze dobio petu ličnu, sve je tu bilo završeno.

TREĆA ČETVRTINA 59:73

Crno-beli su sada napravili ozbiljniju prednost i čudo može domaćina da spasi od poraza. Glavni "krivci" za to su sledeće - Partizan pravi razliku šutevima za tri poena, dok Mega sa druge strane maltene ni bacanje ne može da pogodi.

Pretnja zvana Dilan Enis je uspešno stavljena pod kontrolu.

DRUGA ČETVRTINA 44:51

Vilijams Gos je upalio mašinu na otvaranju druge deonice, na šta se nadovezao Vanja Marinković i njih dvojica su doneli preokret koji nije dugo potrajao. Rebić je potom uzeo stvari u svoje ruke, sipao kao lud, došlo je do prednosti od sedam razlike.

Zatim se ponovo aktivirao i Vanja Marinković koji je sa četiri trojke u deset minuta bio najzaslužniji za prednost na pauzi! Njegovih 17 poena!

Mega ima 12 skokova u napadu, ali nije uspeli da to pretvori u rezultatski kapital.

foto: Saša Pavlić Koky

PRVA ČETVRTINA 23:21

Kao što smo i najavili u uvodnim rečenicama, igra se na veliki broj poena.. Za 10 minuta igre postignuto je 44 poena. Domaći tim predvodi Dilan Enis sa 11 poena i nerešiva je enigma za pulene Mute Nikolića. Na ovom meču je prisutan i generalni menadžer San Antonija Robert Kanterburi Bjuford!

19:00 - MEČ JE POČEO!

18:30 - Da vidimo šta kažu kladže! Kvota na pobedu Mege iznosi 2.30, a na goste 1.55!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.