Potvrđeno! Evo kada će Samardo Semjuels debitovati za Partizan! (FOTO)
Foto: AP

čekaju grobari

Potvrđeno! Evo kada će Samardo Semjuels debitovati za Partizan! (FOTO)

To je to!

Objavljeno: 12:35h

Košarkaši Partizana su krenuli u Zagreb na košarkaški klasik regiona! Oni će večeras trenirati u Draženovom domu, a na istom mestu u petal od 18:00 igrati protiv Cibone u okviru VI kola ABA j.t.d. lige.

Oba tima trenutno imaju po tri pobede i dva poraza, a nakon pobede u Bilbau, trener crno-belih, Miroslav Nikolić poziva na oprez i upozorava na kvalitet protivnika.

ERUPCIJA! Gudurić pogodio ključnu trojku, ali onda se Žoc zacrveneo i krenuo da mu vrišti u facu! Evo i zašto! (VIDEO)

- Cibona ima nekolicinu iskusnih igrača koji znaju da budu jako opasni. Igraju veoma tečno u napadu, dobro se kreću i mi ćemo morati mnogo da se trudimo da to neutrališemo. U poslednjih par utakmica smo pokazali napredak, ali to neće ništa značiti ako sutra ne budemo na svom maksimumu - istakao je Nikolić.

foto: Beta/Branislav Božić

Centar crno-belih, Đoko Šalić se nada novoj dobroj partiji Partizana.

- Dueli Cibone i Partizana su kroz istoriju uvek bili interesantni i teški, ubeđen sam da će tako biti i sutra. Oni su u dobroj formi, mi u poslednje vreme igramo bolje, ali ćemo u Zagrebu morati da budemo još bolji. Igrali smo u Baru protiv njih, ali ovo sada je nešto sasvim drugo i biće nam daleko teže - rekao je Šalić.

Novi centar Partizana NIS, Samardo Semjuels će protiv Cibone debitovati u crno-belom dresu, dok je u Beogradu zbog lakše povrede ostao Aleksandar Aranitović.

BONUS VIDEO: Pau Ribas protestuje kod sudija, a Delije pevaju pogrdnu pesmu na Barsin račun!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.