Bjelica posle velikog trijumfa! Čeka nas pakao, treba što pre zaboraviti ovu utakmicu! (VIDEO)
Foto: Espreso

EVROLIGA, 2. KOLO

Bjelica posle velikog trijumfa! Čeka nas pakao, treba što pre zaboraviti ovu utakmicu! (VIDEO)

Velika pobeda za nas, za ove mlade igrače...

Objavljeno:

Milko Bjelica je bio najefikasniji igrač u pobedi nad Barselonom postigavši 23 poena.

Na pitanje kako je on video ovu utakmicu, Milko Bjelica je istakao da je najbitnije da se mladi igrači opuste.

- Velika pobeda za nas, za ove mlade igrače, većina njih nikada nije ni igrala Evroliga, a sada im se to ostvarilo. Da nam je neko pre sezone ponudio ovakav ishod, sigurno je da bi oberučke prihvatili. Već u nedelju nas očekuje nova utakmica u Zagrebu protiv Cedevite, trebalo bi što pre da zaboravimo ovaj meč i da se fokusiramo na tu utakmicu.

foto: Espreso

Puna Hala Pionir, preko šest hiljada Delija je fanatično bodrilo crveno-bele. Bjelica se već odomaćio, i svakako da mladim igračima predstavlja veliku podršku njegovo iskustvo u ovim mečevima.

Barsa ne zna da gubi - 2. deo! Nervozni trener Katalonaca opleo po sudijama posle poraza njegove ekipe u Pioniru! (FOTO)

Male Delije okružile Lesora da se fotkaju sa njim, a Miško Ražnatović to posmatrao LIKE A BOSS! (VIDEO)

- Mladi igrači su sigurno osećali pritisak, iako su igrali pred navijačima koji navijaju za tebe, mislim da to nije nimalo lako, treba da prođe malo vremena da se naviknu - rekao je Bjelica

Sledi paklen period za crveno-bele, tri meča u šest dana. Gostovanje Himkiju i Makabi kod kuće. Sigurno je da će im ova pobeda dati vetar u leđa za naredna iskušenja.

-Svesni smo toga da nas čekaju dve utakmice u Evroligi i jedna u ABA ligi, posle poraza u Litvaniji sigurno da se taj umor osetio i protiv Budućnosti i to je glavni faktor zbog izgubljenog meča u Železniku. Imamo tri meča u šest dana, i sigurno da će biti potrebna podrška svih raspoloživih igrača i verujem da će to sve Dušan lepo uklopiti.

foto: Saša Pavlić Koky

Završnica utakmice u potpunosti je pripala Bjelici koji je sa četiri vezana poena uspeo da odlepi Zvezdu na nedostižnih +4, a zatim i konačnih osam poena viška.

- U trenutku kada je manje-više sve stalo video sam da imam prednost u odnosu na Tomića koji je petica, i video sam da ne može da me čuva na najbolji mogući način. Kaznio sam njegovu odsutnost mojim šutem, i to je rešilo utakmicu - završio je Bjelica

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.