Barsa ne zna da gubi - 2. deo! Nervozni trener Katalonaca opleo po sudijama posle poraza njegove ekipe u Pioniru! (FOTO)
Foto: EPA/Andrej Cukić

sve im krivo

Barsa ne zna da gubi - 2. deo! Nervozni trener Katalonaca opleo po sudijama posle poraza njegove ekipe u Pioniru! (FOTO)

"Laki je malo nervozan"

Objavljeno:

Trener Barselone Sito Alonso nije na najbolji način podneo poraz na gostovanju Crvenoj zvezdi...

Ročesti posle velikog podviga: Pa, ja sam i doveden da radim ovo! (VIDEO)

On je vidno nervozan izašao na konferenciju za štampu, a potom je i opleo po sudijskoj trojci.

- Nismo se snašli u ovakvom okruženju. Izgubili smo mnogo loptu.Pokušao sam da promeni situaciju u svlačionici. Popravili smo odbranu i skok. Trojkama došli do prednosti. Mešutim, onda je Bjelica dao trojku, a zatim Ročesti pgodio težak šut. Rekao bih da smo izgubili u prvom poluvremenu. Dozvolili smo 13 ofanzivnih skokova. To je mnogo - rekao je Alonso i nastavio:

foto: Beta

- Istina je da je naš tim iskusan. Na početku nismo koristili faulove, naš protivnik jeste. Moramo kao tim da budemo iskusniji, da pokrivamo jedni i drugi. Košarka se igra u oba pravca. Ofanzivno je bio odličan ,kada je igrao protiv Lesora... Međutim u defanzivi se nije snašao. Nije dobro branio pik situacije. Tomić je doneo nešto novo. Sudije nisu dobro reagovele u nekim situacijama. Moj posao je da prigovaram - reče Španac.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde ispred Severa posle poraza od Arsenala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.