Mijailović: Svako na mojoj poziciji mora da bude dobar sa vlašću! Nije me preporučio SNS! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

obratio se

Mijailović: Svako na mojoj poziciji mora da bude dobar sa vlašću! Nije me preporučio SNS! (VIDEO)

- Svi koji sede ovde bez obzira šta misle o aktuelnoj vlasti

Objavljeno: 17:52h

Ostoja Mijailović je i zvenično postavljen na mesto predsednika košarkaške sekcije Partizana, a izabran je i upravni odbor kluba i pojačan je sponzorski pul.

Đorđević objavio spisak za kvalifikacije! Bićete bas bas iznenađeni! Mi jesmo, verujte nam! (FOTO)

On je istakao da je ponosan što je član Srpske napredne stranke, ali je dodao i da njegov dolazak na novu funkciju nema veze sa stranačkom pripadnošću.

- Svi znaju da dolazim iz privrede i da sam član Srpske napredne stranke. Ja se ponosim što sam deo pobedničkog tima koji je promenio atmosferu u državi. To je bio i motiv da uđem u klub i da svima bude bolje. Ali, mene SNS nije delegirala, mene su doveli ljudi koji su u klubu - rekao je Mijailović i dodao da će on predstavljati klub, a da je ovlašćeno lice poslovni direktor Dejan Kijanović.

Formiran je i novi Upravni odbor...

Espreso saznaje: Ovo su novi članovi upravnog odbora KK Partizan! (FOTO)

- Posebno mi je drago što je tu bilo 14 od 17 članova UO. Nismo slavili i otvarali šampanjac, već smo napravili presek prave situacije u klubu. Znam da mi sledi jako težak period. Svestan sam cele situacije u kojoj se nalazi klub, ali verujem da uz razumevanje poverilaca i našu volju da se dogovorimo sa svima, na kraju ugledati svetlo na kraju tunela - rekao je Mijailović.

foto: Espreso.co.rs

O dugu crno-belih je rekao da će sve "biti poznato za mesec i po dana i da nema tu šta da se krije".

Otkrio je novi predsenik Partizana da će klub dobiti i dva nova sponzora...

- Jedan tim će biti posvećen materijalnim stvarima, a drugi finansijskime. Ne bih otkrivao pojedinosti. Imamo nekoliko sponzora sa kojima smo se dogovorili. U pregovaramo sa velikim kompanijama i dva upražnjena mesta u UO su namenjena njima. Ali, rekao sam prošli put da ne može da se živi samo od sponzora, već treba i od sopstvenog rada. Ja dolazim iz privrede i znam da je to tako - rekao je Mijailović.

Ono što najviše zanima navijače su trofeji...

- Očekivano pitanje od svih navijača. Mogu da kažem samo da rezultati treba da dođu kao posledica našeg rada. Nisam doneo čarobni štapić da lupim njime i rešim probleme. Aktuelnu situaciju ćemo rešiti vrednim radom. Namerno sam hteo da se sastanemo u trofejnoj sali, jer je to najveće blago kluba - kaže predsednik Partizana.

EMIREJTS JE POSRAMLJEN! Navijači Arsenala su gledali u neverici ka Delijama: Čoveče, hteo bih sad da odem tamo, samo da to doživim po cenu batina! (VIDEO)

Za kraj je rekao da veliki klubovi ne mogu bez pomoći države...

- Svi koji sede ovde bez obzira šta misle o aktuelnoj vlasti, treba da budu u dobrim odnosima sa državom, jer svi traže pomoć od države. Partizan i ostali klubovi ne mogu bez pooći države. Neko može da kaže da nisam pravi izbor, ali neka to vreme pokaže - rekao je Mijailović.

(A.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.