Vanja Marinković demolirao Zadar i pokazao zašto ga smatraju jednim od najvećih evropskih talenata!  (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

šou!

Vanja Marinković demolirao Zadar i pokazao zašto ga smatraju jednim od najvećih evropskih talenata! (VIDEO)

To je ono što je trebalo Partizanu...

Objavljeno: 18:57h

Košarkaši Partizana savladali su u četvrtom kolu ABA lige ekipu Zadra sa 104:97.

Ovo je druga pobeda Partizana dok su domaći pretrpeli i treći poraz u takmičenju na Jadranu.

Najefikasniji igrač meča bio je Vanja Marinković sa 33 poena, pratio ga je Šalić sa 21, dok je kod ekipe Zadra najviše poena postigao Božić 29.

Partizan je od samog početka meča imao rezultatsku prednost, izuzev samo u par momenata tokom prvog poluvremena, kada su Zadrani uspeli minimalno da povedu.

foto: kkpartizan

Crno-bele je u ovoj utakmici predvodio veoma raspoloženi Vanja Marinković, koji je, uz sjajan procenat šuta, već tokom prvog poluvremena stigao do brojke od 19 postignutih poena. Uz njega, odličan učinak u prvom poluvremenu imao je i Đoko Šalić, a finiš druge deonice obeležio je kapiten Novica Veličković.

U nastavku slična slika na terenu, s tim što je Partizan u par navrata imao i dvocifrenu prednost od 11-12 poena razlike.

foto: Beta

Činilo se da, za razliku od prva dva kola, ekipa Miroslava Nikolića danas neće igrati neizvesnu završnicu, ali se to i ovoga puta dogodilo.

Od 93-82 za Partizan sredinom poslednje četvrtine, došlo se do 95-93 u korist crno-belih u poslednja dva minuta utakmice.

Ali, ponovo Vanja Marinković stupa na scenu, pogađa ključnu trojku od tablu, potom je i Miler dobro reagovao u odbrani i pitanje pobednika se više nije postavljalo

Uskoro opširnije...

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog

30' - Zadar - Partizan 64:76 - Crno-beli nastavljaju sa dobrom igrom i posle trećeg perioda. Marinković igra utakmicu karijere! 23 poena posle trideset minuta igre!

20' - Poluvreme! - Zadar - Partizan 48:55! Sjajno poluvreme za izabranike Miroslava Nikolića! +7 na poluvremenu! 19 poena Marinkovića, 14 Šalića za Partizan. Krajina ima 13 poena, dok je Božić postigao 10 za ekipu Zadra.

foto: Beta

10' - Kraj prve četvrtine! Zadar - Partizan 21:26 . Vanja Marinković je postigao 14 poena što je dve trećine ukupnih pogodaka za crno-bele! Krajina je ubacio 11 poena. Dobra četvrtina za crno-bele, deluje da su se uigrali posle nekoliko bledih partija na Jadranu i u Evrokupu!

foto: Saša Pavlić Koky

1' - Prve poene na meču postigao je Vanja Marinković!

17:00 - Meč je počeo.

16:55 - Sastav Partizana za ovaj susret

foto: ABA liga

16:52 - Navijači Zadra su dobro popunili halu Krešimir Ćosić

foto: Printscreen/Arena Sport

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.