NIJE MU DUGO TREBALO! Trener Klipersa već ima zamerku na Miloša Teodosića! (VIDEO)
Foto: Reuters

SUROVA JE AMERIKA

NIJE MU DUGO TREBALO! Trener Klipersa već ima zamerku na Miloša Teodosića! (VIDEO)

Kad pre, čoveče?

Objavljeno:

Surov je NBA! Toliko surov da u Evropi možete da budete godinama najbolji igrač, ali kada se preselite "preko bare", svima morate da se dokazujete ispočetka.

Tako je, izgleda, i u slučaju Miloša Teodosića, koji je uspeo da pridobije i saigrače i javnost, a mislili se i trenera Klipersa. Međutim, Doku Riversu nije dugo trebalo da pronađe zamerku na igru srpskog mađioničara.

TRENERU, DA LI SE TAKO ISPUNJAVA OBEĆANJE? Van Gandi ponovo zabio nož u leđa Bobanu Marjanoviću! (FOTO)

- Miloš je igrao odlično. Deandre Džordan je bio impresivan, način na koji se kretao je bio dobar. Imamo četiri beka, tako će biti cele godine. To je super jer su svi odlični. Miloš dobro igra, ali će biti još bolji kada se razigra, to će vam i on reći. Mora da pronađe šut. On je sjajan šuter. Trenutno gleda dosta da asistira, što je u redu gledajući sa moje strane. Ali, kako sezona bude išla Miloš će biti sve bolji, bolji i bolji - istakao je Rivers.

Naravno, Teodosić će u jednom momentu ući u pravu formu, pogađaće u serijama, a tada će gosn Dok sigurno biti prezadovoljan. Ostaje samo da se vidi u kom momentu sezone će se to dogoditi i koliko će doprineti visokim ambicijama kluba iz Los Anđelesa.

Mora da je Dule Vujošević ponosan! Bogdan igrao protiv Bertansa i Lovernja u NBA! Šta mislite, ko je pobedio? (VIDEO)

BONUS VIDEO: Grupa JNA i Grobari pevaju košarkašicama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.