ALARMANTNO - PARTIZAN PRED GAŠENJEM? Vujošević i jedan bivši igrač mogu da gurnu klub u provaliju bez dna!
Foto: Saša Pavlić Koky

U klubu je već panika

ALARMANTNO - PARTIZAN PRED GAŠENJEM? Vujošević i jedan bivši igrač mogu da gurnu klub u provaliju bez dna!

Ukoliko se ovo dogodi, a očekuje se u narednih nekoliko dana, najtrofejniji srpski košarkaški klub bi se našao u bezizlaznoj situaciji

Objavljeno: 15:34h

Izuzetno teški dani čekaju košarkaški klub Partizan, jer bi najtrofejniji srpski klub mogao uskoro da se nađe na pragu gašenja.

Razlog za to je što se očekuje da bi uskoro mogla da stigne nova blokada BAT-a zbog tužbi koje su predali bivši igrači i trener Duško Vujošević, koja bi klub stavila u bezizlaznu situaciju.

Vujošević je pre nešto više od mesec dana najavio da će ako ne bude imao drugog izvora svoj novac koji mu se duguje potražiti putem BAT-a i rekao da će ga naplatiti "milom ili silom".

VUJOŠEVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: Niko me iz Partizana nije zvao! Dug moraju da mi isplate milom ili silom! (FOTO) (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sad pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio pre nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Neka pravo na moralni sud pokušaju da steknu tako da se ne dodvoravaju vođi. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA taj BAT - rekao je krajem avgusta Vujošević.

Kako će Grobari reagovati na OVE reči Duška Vujoševića?! Objasnio je da "časovi ljubavi" nisu bili besplatni! (FOTO) (VIDEO)

Vreme za naplatu je izgleda došlo, a kako smo saznali iz kluba, na istu stvar se odlučio i bivši igrač Kevin Džons, koji je proveo sezonu 2015/16. u Partizanu.

foto: News1/Saša Pavlić Koky

Prema saznanjima "Espresa" iz samog kluba, dugovanje prema Vujoševiću iznosi 100.000 evra, dok Amerikanac potražuje 30.000 evra.

U slučaju da stignu tužbe u BAT, crno-beli ne bi imali novac da ih isplate i samim time bi se našli u neviđenim problemima kako da nastave sezonu koja je tek počela, jer klub maltene u tom slučaju ne bi mogao da funkcioniše.

BONUS VIDEO: Grupa JNA i Grobari pevaju košarkašicama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.