Dejan Milojević je prišao Peri Antiću s leđa: Izljubili su se kao braća, a Zvezdin košarkaš ga je podsetio na šibanje u derbijima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Samo Crvena zvezda

sada su prijatelji

Dejan Milojević je prišao Peri Antiću s leđa: Izljubili su se kao braća, a Zvezdin košarkaš ga je podsetio na šibanje u derbijima! (VIDEO)

Njih dvojica su tokom prvog boravka makedonskog igrača u Zvezdi vodili žestoke bitke

Objavljeno:

Posle 10 godina Pero Antić je opet obukao dres Crvene zvezde i zaigrao pred voljenim navijačima na duelu protiv Mega Bemaksa u drugom kolu ABA lige.

Videlo se koliko ga navijači vole koji su konstantno pozivali trenera da ga drži sve vreme na parketu, a iskusni centar im je to vratio odlično odigranim prvim poluvremenom u kome je postigao tri trojke.

- Presrećan sam što sam se vratio. Posle četiri meseca ovo mi je prva zvanična utakmica. Još se fizički ne osećam kako treba. Postepeno me trener uvodi u program. Srećan sam zbog momaka, ali i navijača. Zaslužena pobeda, idemo dalje. Isto kao što je bilo 2005. Čekao sam 10 godina da čujem to. Inače sve je isto. Pionir je isti. Iste svlačionice.Vraćaju se uspomene, da je nešto promenjeno, ne bi bilo isto - rekao je Antić posle meča.

Upravo tada se dogodila interesantna situacija kada mu je s leđa prišao sadašnji trener Mege, Dejan Milojević, inače svojevremeno ljuti rival na parketu dok je nosio dres Partizana. Njih dvojica su u prvom Antićevom mandatu vodili žestoke bitke.

Ipak, to je prošlo, pa su se sada srdačno izgrlili i izljubili, a makedonski košarkaš je to prokomentarisao kroz šalu.

- Sad se grlimo, inače ranije nismo.

Nema sumnje i samo njegovo prisustvo u ekipi izuzetno znači mlađim igračima, kao i iskustvo na parketu, a Antić je u svom stilu prokomentarisao da li ga ovi mlađi slušaju.

- Imam bejzbol palicu u svlačionici, pa zato moraju - rekao je Antić.

BONUS VIDEO: Intoniranje himne Srbije na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.