SALE SLAVIO SA 58 RAZLIKE! Lučić i Mačvan lome jače nego ikad, a šta tek reći o Luki Mitroviću?! (FOTO)
Foto: EPA/Sedat Suna

košarkaška Bundesliga

SALE SLAVIO SA 58 RAZLIKE! Lučić i Mačvan lome jače nego ikad, a šta tek reći o Luki Mitroviću?! (FOTO)

Fantastično kolo u Bundesligi za srpske igrače

Objavljeno: 20:33h

Košarkaši minhenskog Bajerna upisali su drugu pobedu na startu nove sezone. Bavarci su u okviru drugog kola Bundeslige ugostili i demolirali Braunšvajg 111:53 (34:14, 23:16, 27:13, 27:10) čime su već u ranoj fazi sezone nagovestili da će ove godine biti prvi kandidati za titulu.

Bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić bio je nepogrešiv u šutu iz igre, dok je Milan Mačvan meč završio sa 8 poena. Stefan Jović danas nije ulazio u igru ali je posle meča delio autograme.

POVRAĆA MI SE ZA SVAKI EVRO KOJI SMO DALI MEKELU: Čović o timu Zvezde, problemu s američkom agencijom, sukobu FIBA i Evrolige...

Inače, vidno dobro raspoložen je bio selektor Srbije i trener Bajerna Aleksandar Saša Đorđević, koji je navijače počastio sa nekoliko "selfija".

Košarkaši Bamberga pobedili su kod kuće Gisen sa 87:84 u utakmici drugog kola nemačke Bundeslige, a srpski internacionalac Luka Mitrović imao je zapaženu ulogu.

Rapsodija FMP na Železniku! MZT je bio samo doručak za Pantere! (FOTO) (VIDEO)

Bivši kapiten Crvene zvezde ostvario je dabl-dabl učinak od 12 poena i 11 skokova. Najefikasniji kod pobedničke ekipe bio je Maodo Lo sa 14 poena, a jedan manje ubacio je Riki Hikman.

BONUS VIDEO: Antonio Rukavina za Espreso o stanju u Španiji zbog katalonskog referenduma

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.