ISPOVEST DUŠKA VUJOŠEVIĆA IZ BOLNICE: Od gangrene nema leka! Ja bez košarke ne mogu ni u ovakvom stanju!
Foto: Printscreen/dailymotion.com/Golovi

iz bolničke postelje

ISPOVEST DUŠKA VUJOŠEVIĆA IZ BOLNICE: Od gangrene nema leka! Ja bez košarke ne mogu ni u ovakvom stanju!

Selektor BiH želi da nastavi da se bavi svojim poslom

Objavljeno: 08:48h

Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević trenutno se nalazi na oporavku na VMA nakon što mu je hirurškim putem odstranjen domali prst na levoj nozi.

Selektoru Bosne i Hercegovine je morala biti izvršena amputacija prsta usled gangrenoznosti koja ga je zahvatila, a to je posledica višegodišnje borbe sa dijabetesom.

foto: Saša Pavlić Koky

- Od gangrene nema leka. Ona je ostala pri vrhu tog prsta i čim sam prestao sa tretmanima u hiperbaričnoj komori, odmah su se javili problemi sa temperaturom i bakterijama. Otišao sam po jedno, pa po drugo mišljenje kod kardiovaskularnih hirurga i oni su mi savetovali da taj prst mora da se amputira i to što pre, to bolje, jer je postojala mogućnost da se svakim novim danom infekcija širi - ispričao je Vujošević za "Blic".

foto: EPA/Stefan Jerrevangtt

Kako sam ističe, košarka je njegov život i on bez nje ne može, tako da mu je cilj da se vrati svom poslu i svojoj strasti.

- Želim da nastavim da radim. Ne mogu ja bez košarke ni u ovakvom stanju. Ali moram zbog toga da smanjim adrenalin, da se ne bi dešavale slične stvari. To što ne radim preko cele godine je jako dobro za početak. Ne volim ljude koji rade napola, već samo one koji daju celog sebe. Takav sam i ja. A što se tiče emocija moraću da počnem da ih kontrolišem - poručio je Vujošević.

BONUS VIDEO: Slovenački košarkaši slave uz pesmu Mitra Mirića.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.