ZAMALO DA OSTANU BEZ UGOVORA: Zbog igranja na oproštaju Dude Ivkovića, NBA pretila "katovanjem" Bogdanu i Bobiju! (FOTO)
Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

poslali poruke kingsima i Pistonsima

ZAMALO DA OSTANU BEZ UGOVORA: Zbog igranja na oproštaju Dude Ivkovića, NBA pretila "katovanjem" Bogdanu i Bobiju! (FOTO)

NBA zvezde koje su učestvovale na Dudinom oproštaju su: Boban Marjanović, Furkan Korkmaz, Dario Šarić i Bogdan Bogdanović

Objavljeno:

Oproštajna utakmica Dušana Ivkovića u Atini mogla je da nanese veliku štetu Bogdanu Bogdanoviću, u najgorem slučaju raskidom tek potpisanog ugovora.

Evroliga ponudila kompromis FIBA: Ovo je njihovo rešenje za problem sa kvalifikacijama koji je napravljen!

OGNJEN DOBRIĆ ZA ESPRESO: Šta Delije mogu da očekuju od MVP-ija finala KLS i ko je glavni šaljivdžija u svlačionici? (VIDEO)

Grčki novinar Nikos Papajanu objavio je na svom Tviter nalogu da je NBA informisala Sakramento i Filadelfiju da bi klubovi u slučaju povrede Bogdana Bogdanovića ili Darija Šarića mogli da im raskinu ugovore.

foto: Fonetap

NBA zvezde koje su učestvovale na Dudinom oproštaju su: Boban Marjanović (Detroit), Furkan Korkmaz, Dario Šarić (Filadelfija) i Bogdan Bogdanović (Sakramento).

foto: Profimedia

Jedino Bogdanović nije nastupio u ovom revijalnom meču, dok su ostala trojica odigrali meč bez ikakvih problema.

Mačvan otkrio zašto su igrači hteli da otkažu doček i koji reprezentativac je nosio njegove 3 broja veće farmerke, pa su hteli da ga bandažiraju!

BONUS VIDEO: Duško Savanović o čuvenoj krađi protiv Turaka 2010. godine na Mundobasketu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.