PRAVI RAZLOG ZAŠTO SE VRATIO: Delije su bile presrećne zbog povratka Antića, ali će njegova izjava mnoge rastužiti!
Foto: Dado Đilas

Došao kući

PRAVI RAZLOG ZAŠTO SE VRATIO: Delije su bile presrećne zbog povratka Antića, ali će njegova izjava mnoge rastužiti!

Bivši makedonski reprezentativac je jedno od najzvučnijih pojačanja crveno-belih ovog leta

Objavljeno: 15:02h

Čini se da se nijednom pojačanju ovog leta navijači Crvene zvezde nisu tako obradovali kao povratniku Peru Antiću, koji je u svom prvom boravku, ali i kasnije svojim isticanjem ljubavi prema klubu, osvojio njihova srca.

Preiskusni makedonski centar je stigao iz Fenerbahčea prilično neočekivano, ali izgleda da se neće zadržavati previše dugo, što sigurno i nije toliko srećna vest za Delije.

foto: Dado Đilas

- Sad sam 12 godina stariji u odnosu na prvi dolazak, prelepo je biti ponovo u klubu koji volim – mislim da će ovo biti poslednja godina moje karijere, da završim u Zvezdi kao što sam i hteo. U odnosu na moj prvi period, klub se izdigao na svakom mogućem nivou – marketinški, biznis, pa i rezultatski, a nadam se da ćemo mi da nastavimo niz uspeha i da radujemo navijače - rekao je Antić za "Sport klub".

Doduše ovo i nije iznenađenje s obzirom na to da ima punih 35 godina i da već dugo, dugo igra na najvišem mogućem nivou. Ali želeo je da završi karijeru u voljenom klubu.

foto: Dado Đilas

- Jeste, došao sam na svoje insistiranje i odrekao sam se velikog dela ugovora, ali nije sve u novcu na kraju krajeva. Želim da završim karijeru kako treba, u klubu u kojem sam opušten i igram za navijače, a i blizu sam kuće - poručio je on, čime je sigurno rastužio brojne navijače.

BONUS VIDEO: Duško Savanović o čuvenoj krađi protiv Turaka 2010. godine na Mundobasketu

(Espreso.co.rs / Izvor: Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.