TEOVA EMOTIVNA PORUKA DUDI: Veliki šmeker i najveći trener Evrope! Zbog njega sam ono što sam danas!
Foto: Saša Pavlić Koky

Specijalna veza i odnos

TEOVA EMOTIVNA PORUKA DUDI: Veliki šmeker i najveći trener Evrope! Zbog njega sam ono što sam danas!

Najbolji srpski košarkaš nije mogao da prisustvuje oproštajnom meču jednog od najboljih trenera u istoriji evropske košarke

Objavljeno: 10:26h

Specijalan odnos su imali Dušan Duda Ivković i Miloš Teodosić i zato je najboljem srpskom košarkašu bilo neizmerno žao što nije mogao da prisustvuje i uvelika oproštajnu utakmicu jednog od najboljih evropskih trenera svih vremena.

Sa knedlom u grlu i suzama u očima konstatujemo da je Duda Ivković završio karijeru! I to posle nezaboravnog spektakla! (FOTO)

Kapiten Srbije se sprema za svoju prvu sezonu NBA i zato nije mogao u sredu uveče da bude u Atini na oproštajnom meču u čast velikog Dude koji su igrali Olimpijakos protiv Tima Dudinih zvezda.

ĐOKOVIĆ DOBIO SPANULISOVU SEDMICU: Duda Ivković je otac svih sportista! (FOTO)

foto: Saša Pavlić Koky

Ipak, novi plejmejker Los Anđeles Klipersa je putem društvenih mreža uputio poruku jednom od svojih učitelja i ispričao svima koliko je Ivković bio značajan za njegovu karijeru.

- Malo je reči da kažem šta mislim o Dudi. On je uticao da budem ono što jesam danas. Ne samo košarkaški, već i kao čovek. Žao mi je što nisam bio na poslednjoj utakmici velikog šmekera i najvećeg trenera u Evropi. Hvala za sve - napisao je Teodosić.

Nole došao na Dudin oproštaj i odmah progovorio na grčkom: Obećao da će šutirati trojke kao Spanulis! (VIDEO)

Njihova saradnja je počela u reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za Eurobasket 2009. godine na kome mu je Ivković i "dao ključeve" tima, a potom su zajedno radili i u Olimpijakosu.

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda za sezonu 2017/18

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.