JOŠ SAMO JEDNOM I KRAJ! Dudin spektakularni oproštaj: Hteo sam i da Đoković igra, ali dovoljno je što će biti tu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

kraj velike karijere!

JOŠ SAMO JEDNOM I KRAJ! Dudin spektakularni oproštaj: Hteo sam i da Đoković igra, ali dovoljno je što će biti tu! (FOTO) (VIDEO)

Iako završava trenersku karijeru, Ivković je rekao da će ostati u košarci

Objavljeno:

Jedna velika košarkaška karijera okončaće se spektaklom u Atini.

GEST NAVIJAČA KELNA KOJI JE ZADIVIO SRBIJU I KUPIO IM POŠTOVANJE DELIJA: Proverili smo u Zvečanskoj, evo i koliko su paketa karata poklonili! (FOTO) (VIDEO)

Od 19 časova, u dvorani 'Mira i prijateljstva', biće odigrana revijalna utakmica kojom će se Olimpijakos oprostiti od velikog trenera Dušana Ivkovića.

foto: Fonet

Ivković je u svojoj karijeri vodio veliki broj klubova i reprezentacije Jugoslavije i Srbije, a na svakom mestu gde je bio trener ostavio je dubok trag.

On završava svoju blistavu karijeru u 74. godini, utakmicom u kojoj će nastupiti najveća imena evropske košarke.

foto: Beta/Denis Ceric

U ekipi 'Ivkovićevih gostiju' najavljeni su Nikos Zizis, Viktor Hrijapa, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Stefan Marković, Marko Kešelj, Džon Dilber, Kajl Hajns, Tomas Ertel, Dario Šarić, Furkan Korkmaz, Nikos Zizis i Kostas Slukas, a kao specijalan gost najavljen je Novak Đoković:

- Jedan je od najvećih sportista, ali i veliki čovek. Često je deo humanitarnih događaja u Srbiji. Pozvao sam ga kada sam čuo da neće moći da igra šest meseci, u veoma teškom trenutku za njega. Bio je zahvalan na pozivu. Postojala je ideja da i Đoković igra, dobar je golfer. Ali, sada neće moći. Đoković je potpuno drugačiji tip sportiste. To sam mu i rekao. Iako nije imao moj broj, javio se. Mnogi ne odgovaraju na nepoznate brojeve. On je odgovorio i doći će. Drago mi je zbog toga - rekao je Dušan Ivković, a preneo Sportski Žurnal.

foto: Reuters/Andrej Isakovic/Pool

Dušan Ivković je želeo da se zahvali Olimpijakosu zbog koga je, kako kaže pogazio svoju reč:

- Srećan sam čovek, čovek koji je radio sa mnogo ljudi u mnogo klubova. A ovo je jedini u koji sam se vratio i tako sam pogazio svoju reč. Želeo bih da zahvalim svima koji će večeras doći i svima koji su nam pomogli da organizujemo ovaj humanitarni meč. Nadam se da će najbolji navijači na svetu, navijači Olimpijakosa, popuniti dvoranu ne bismo li tako sakupili što veče donacije za bolnice u Atini i Beogradu - rekao je Ivković.

foto: Beta

Spektakl u dvorani 'Mira i prijateljstva' počeće u 19 časova, a slavnom srpskom treneru biće uručeno i priznanje 'Legenda Evrolige'.

BONUS VIDEO: Sale Đorđević na dočeku košarkaša posle Eurobasketa 2017

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.