NAJVEĆA MUKA DELIJA JE REŠENA: Zvezda uspela da izboksuje promenu termina zbog njih!
Foto: Saša Pavlić Koky

to su čekali

NAJVEĆA MUKA DELIJA JE REŠENA: Zvezda uspela da izboksuje promenu termina zbog njih!

Navijači će sada moći da prisustvuju obema utakmicama

Objavljeno:

Velika muka je mučila navijače Crvene zvezde kada je izašao raspored za utakmice Lige Evrope i kada su videli da se poklapaju utakmice fudbalskog i košarkaškog tima u Ligi Evrope, odnosno, Evroligi.

Prema prvobitnom rasporedu, u istom danu kada bi Arsenal gostovao na Marakani u Ligi Evrope, trebalo je i da košarkaši u Beogradu igraju protiv Barselone u Evroligi.

foto: REUTERS/Marko Djurica

Međutim, angažovanjem u košarkaškom klubu, uspeli su da izdejstvuju promenut termina tog meča u Evroligi.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je termin premijerne utakmice nove sezone Evrolige u Beogradu protiv Barselone – promenjen!

Meč 2.kola najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, koji je trebalo da bude odigran 19.oktobra od 19 časova, pomeren je za jedan dan, i igraće se u petak 20.oktobra od 19 sati u Beogradu.

foto: Dragan Kadić

Kao sastavni deo velikog sportskog društva, sa željom da svi kojima je crveno-bela boja u srcu, podjednako uživaju u evropskim nastupima fudbalera i košarkaša, KK Crvena zvezda mts je odmah po saznanju da će se 19.oktobra igrati i fudbalska utakmica Lige Evrope Crvena zvezda – Arsenal, inicirao promenu termina svoje premijerne utakmice sa Barselonom, koja je bila zakazana za isti dan, i u istom terminu.

Uz konstantnu komunikaciju, i veliko razumevanje Evrolige, termin utakmice je pomeren za jedan dan, kako bi svi Zvezdaši mogli da prate oba događaja - navodi se u saopštenju na sajtu crveno-belih.

BONUS VIDEO: Dragić sa tri prsta slavio trijumf Slovenije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.