ZVEZDA KOMPLETIRALA SLAGALICU: Tri nova potpisa na Malom Kalemegdanu, gotovo formiranje tima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/crvenazvezdakk

Završen prelazni rok

ZVEZDA KOMPLETIRALA SLAGALICU: Tri nova potpisa na Malom Kalemegdanu, gotovo formiranje tima! (FOTO)

Na Malom Kalemegdanu su završili sa pojačanjima za ovu sezonu

Objavljeno: 16:00h

Tri dela su nedostajala u slagalici koja je objavljena na društvenim mrežama na profilima Košarkaškog kluba Crvena zvezda, a sada su i oni konačno popunjeni.

Crvena zvezda je završila sa kompletiranjem tima za predstojeću sezonu, jer su ugovore sa klubom potpisala trojica igrača.

To nije reč o novim igračima, jer su oni već prošli pripreme pod palicom Dušana Alimpijevića, a reč je o Dejanu Davidovcu, Draganu Apiću i Stefanu Lazareviću.

foto: Saša Pavlić Koky

Oni su tokom leta prekomandovani iz FMP-a, a uspeli su u prethodnom periodu da se nametnu mladom treneru kao dobra rešenja i odlučeno je da oni budu deo tima u novoj sezoni.

foto: Saša Pavlić Koky

Sva trojica su potpisala četvorogorišnje ugovore s klubom, a njihovim potpisima je kompletirana slagalica koja je slagana tokom leta.

Stefan Lazarević je rođen u Beogradu 20.avgusta 1996.godine. Ponikao je u mlađim selekcijama crrveno-belih, a kao kapiten je 2014.godine predvodio ekipu Crvene zvezde do titule juniorskog prvaka Evrope u Milanu.

Igra na pozicijama visokog beka i krila, za prvi tim crveno-belih debitovao je u martu 2014.godine u duelu sa Krkom. Prethodne dve sezone igrao je sa velikim uspehom za ekipu FMP-a. Od 2013.godine član je i reprezentativih selekcija Srbije. Sa kadetskom je osvojio bronzu na EP, dok je sa juniorskom bio vicešampion starog kontinenta 2014.godine.

Dragan Apić je rođen 3.oktobra 1995.godine u Novom Sadu. Igra na pozicijama krilnog centra i centra. Visok je 206 centimetara. Prve ozbiljnije korake pravio je u KK Hemofarm (kasnije Vršac) od 2012-2015.godine, a tokom sezone 2014/2015 odličnim igrama zaradio je i mesto u najboljoj petorci KLS lige. Nakon toga prelazi u redove FMP-a za koji je nastupao prethodne dve sezone. Apić je 2015.godine u Italiji osvojio titulu prvaka sa reprezentacijom Srbije Evrope za igrače do 20 godina.

Dejan Davidovac je rođen 17.januara 1995.godine u Zrenjaninu, jedan je od retkih igrača u ovom trenutku u Evropi u svom uzrastu, koji sa visinom od 203 centimetara „pokriva" čak tri pozicije: od plejmekera do krila. Ponikao je u „Proleteru" za koji je igrao u sezoni 2011-2012. Nakon toga seli se u Vršac, za koji je igrao do 2015.godine. Poput Apića, odličnim igrama u poslednjoj seniorskoj sezoni obezbedio je mesto u idealnoj petorci šampionata KLS. Tokom leta te godine, bio je član juniorske reprezentacije Srbije za igrače do 20 godina koja je osvojila zlatnu medalju na Evrospkom prvenstvu u Italiji.

Od 2015.godine nastupao je za FMP, i bio jedan od najzaslužnijih za veliki uspeh tima koji se prošle sezone plasirao u samu završnicu Superlige.

BONUS VIDEO: Turski policajci se slikaju sa Bobijem Marjanovićem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.