NIJE ZBOG DIJABETESA, NA VMA GA SPASILI U POSLEDNJI ČAS: Ovo je prava istina kako je Vujošević mogao da ostane bez noge!
Foto: Dado Đilas

ispričao šta se desilo

NIJE ZBOG DIJABETESA, NA VMA GA SPASILI U POSLEDNJI ČAS: Ovo je prava istina kako je Vujošević mogao da ostane bez noge!

Trofejni stručnjak je rekao da gangrenoznost na prstu se nije pojavila zbog problema koje ima se šećerom, već zbog njegove gluposti

Objavljeno:

Duško Vujošević trofejni stručnjak i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine je u proteklom periodu imao ozbiljnih problema sa zdravljem.

Vujošević nije putovao u Jermeniju na odlučujući meč reprezentacije BiH pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo zbog gangrenoznosti prsta, ali bivši trener Partizana, CSKA i Limoža kaže da je do gangrene došlo njegovom krivicom.

foto: EPA/Stefan Jerrevangtt

- Na poluvremenu utakmice sa Švedskom gde smo loše igrali ja sam iz sve snage šutnuo nogom maserski sto. Bio sam u patikama i nisam osetio bol, međutim kada je došlo do oticanja nastali su problemi. Oni su u Slovačkoj pogrešno procenili misleći da se radi o šećeru. Ekipa sa VMA me spasila od gubitka noge. Eto vidite do čega jedna glupost može da dovede - objasnio je Vujošević ovu bizarnu situaciju.

BONUS VIDEO: Publika na meču Srbija - Moldavija skandira Demiru Jukiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.