SRBIJA JE SR***E: Nezahvalni Ajzea Ostin najstrašnije ispljuvao zemlju koja ga je vratila u košarku! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

brzo je sve zaboravio

SRBIJA JE SR***E: Nezahvalni Ajzea Ostin najstrašnije ispljuvao zemlju koja ga je vratila u košarku! (FOTO)

Amerikanac kome je posle dve i po godine pauze zbog bolesti FMP dao šansu da pokaže da i dalje zna da igra košarku pokazao je koliko malo ceni ono što je urađeni za njega

Objavljeno:

Ajzea Tomas je pokazao da vrlo brzo zaboravlja dobre stvari koje je neko učinio za njega i da nema baš kulturu i vaspitanje.

Amerikanac koji je prošle godine igrao za FMP i u Srbiji oživeo svoju igračku karijeru, popljuvao je na tviteru našu zemlju nakon što je otišao u Kinu.

On je napisao "Iz mog iskustva u Srbiji bilo je sr***e... Kina je ljubav", da bi vrlo brzo obrisao sporni tvit kada su počeli da ga zbog toga napadaju pratioci iz Srbije koji su bili revoltirani time.

foto: Printscreen/Twitter

Podsećamo da Amerikanac boluje od Marfanovog sindroma zbog čega je slep na jedno oko zbog čega mu je karijera bila pod znakom pitanja, iako je bio projektovan da bude visoko kotiran pik na draftu 2014. godine.

On nije igrao dve i po godine košarku pre nego što je dobio šansu u FMP-u koji je odlučio da rizikuje s njim, a postojala je i mogućnost da potpiše za Crvenu zvezdu, ali je odlučio da napusti Srbiju i potpiše za kineski Gianži Rajnos.

foto: Beta

Ipak, izgleda da je vrlo brzo zaboravio gde mu je omogućeno da se vrati u profesionalnu košarku i oživi svoju karijeru.

Jedan od pratilaca mu je čak poslao i kopiju njegove oproštajne poruke koju je napisao kada je odlučio da ide u Kinu.

- Bog je veliki. Omogućio mi je da pokažem ljudima da i dalje igram dobro, dao mi je drugu šansu. Zauvek ću mu biti zahvalan. Prisećam se svoje prve godine kao profesionalac i mogu da kažem da sam blagosloven. Veliko hvala FMP-u i Crvenoj zvezdi što su mi dali ovu šansu. Sve što ste učinili za mene mnogo cenim - napisao je tada na Instagramu Ostin.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.