NOVA KATASTROFA ZA SRBIJU: Još jedan košarkaš ima minimalne šanse da zaigra na Eurobasketu!
Foto: Marina Lopičić

baš baš užas

NOVA KATASTROFA ZA SRBIJU: Još jedan košarkaš ima minimalne šanse da zaigra na Eurobasketu!

Kako sam kaže oseća se katastrofalno i da nije bilo toliko otkaza zbog povreda, verovatno bi i on već odavno bio na lečenju i odlučio da ne igra

Objavljeno:

Nema kraja lošim i katastrofalnim vestima iz tabora srpske reprezentacije.

Posle Teodosića, Simonovića, Raduljice, Bjelice i ostalih i dok se čeka neizvesnost oko stanja Nemanje Nedovića, sada je stigla nova uznemirunjuća informacija.

Ako se da zaključiti na osnovu onoga što je rekao "Žurnalu", minimalne su šanse da i Nikola Kalinić bude na spisku putnika za Eurobasket koji počinje već za četiri dana.

foto: Marina Lopičić

- Osećam se katastrofalno! Moram da budem iskren! Da nije toliko otkaza, verovatno bih ja sada bio kod kuće. Ali, imam obavezu prema saigračima i svima ostalima da pokušam da se osposobim. I ja želim da igram na Evropskom prvenstvu, ali telo više ne može da izdrži. Pet ili šest godina zaredom, sa zauzetim letima - rekao je Kalinić.

Njegovi problemi sa leđima nikako da prestanu i smire se, zato nije ni igrao na "Akropolis kupu", a odmah po dolasku u Beograd otišao je na preglede i tamo je imao i šta da vidi.

foto: Dado Đilas

- Problem su dve diskus hernije. Jedna sa kojom sam već igrao godinu ili dve, a za koju nisam ni znao da je imam, ali ova druga je ozbiljnija i stvara problem. Svi činimo sve što je u našoj moći me osposobimo za prvenstvo, ali videćemo... Situacija nije idealna, postoji veliki rizik da se pogorša. Verovatno ćemo u ponedeljak doneti odluku da li ću ići ili ne - objasnio je sjajni krilni košarkaš.

Zbog svih tih problema ove pripreme uopšte nije odradio kako bi trebalo, jer je čas trenirao, a čas se oporavljao od povrede.

foto: Reuters

- Maltene cele pripreme sam nešto isprekidano trenirao, krenem dva-tri dana, pa osetim bol, prestanem, pa opet nastavim. Ali, sada je definitivno. Bio sam i na magnetnoj rezonanci u Atini, koja je pokazala da to ne ide baš najbolje - dodao je on.

Dakle, ponedeljak je očito Dan D, jer će verovatno tada biti doneta odluka i o njemu i o Nemanji Nedoviću.

BONUS VIDEO: Mičel Donald izjava posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.