NEKA NE BRINU DUŠMANI! Objavljena fotka Vujoševića iz bolnice, Grobari će se oduševiti kada vide ko ga je posetio! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

BOLJE NEGO ŠTO SE MISLILO

NEKA NE BRINU DUŠMANI! Objavljena fotka Vujoševića iz bolnice, Grobari će se oduševiti kada vide ko ga je posetio! (FOTO)

Inače, selektor Bosne i Hercegovine je istakao da nije primljen na VMA zbog pogoršanja stanja...

Objavljeno:

Trener košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević, kao što je Kurir prvi objavio, smešten je na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu kako bi lekari imali bolji uvid i njegovo zdravstveno stanje i lečenje.

Vujoševića je posetio jedan od najpoznatijih navijača crno-belih Miša Tumbas, koji ima izuzetno dobar odnos s bivšim strategom Partizana. Kako nam je preneo Miša, Vujošević ne izgleda loše.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ IZ BOLNIČKE POSTELJE: Hvala mojim bivšim igračima...

- Dobro je, dobro. Izgleda bolje nego Obućina. Ne znam kad je stigao, ali došao sam da ga posetim, čim sam čuo. Nadam se da će uskoro da izađe - poručio je Miša.

foto: Nebojša Mandić

Vujošević nam je dodao da se oseća bolje i da na odeljenje nije primljen zbog pogoršanja zdravlja.

- Plan je bio da odmah po dolasku u Beograd dođem na VMA, ali nije bilo potrebe da to bude baš tog dana. S druge strane, potrebno je da se sinhronizuju lečenje i tretmani. Takođe, potreban mi je mir i procena je moja, ali i lekara da je bolje da jedan deo vremena provedem ovde. Želim da se što pre izlečim i to idem dobrim putem. Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja, video sam neke natpise, ali mogu da pišu šta hoće - rekao je Vujošević i dodao:

Osvanula fotka Duleta Vujoševića koja odlično opisuje u kakvom je stanju trenutno! (FOTO)

- Vodiću Bosnu i Hercegovinu makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani.

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.